2777
2789
وقتی هدف سرمایه گذاریه شما با خرید فیزیکی چند درصد مالیات.و کارمزد و حباب پرداخت میکنید!

اگه دست دوم بخرن فقط سود ۷ درصد میدن برای سرمایه گذاری ک طلا اجرت دار و مالیات دار نمیخرن

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا صندوق عیارو امتحان نمیکنی ؟ حباب نیم سکه میدونی چه قدره؟

میدونم بابا خیلی وقته، ولی میگم اکثر مردم حوصله ندارن و اونطوری راحت ترن، هنوز جا افتاده نیس ک ب سایتا خصوصا سایتای ایران اعتماد کنن میگن دو روز دیگه جنگ میشه پوبامونو میخورن و ازین داستانا

شما هم ب تنهایی نمیتونی دیدگاه بقیه رو عوض کنی، هر کسی یه دیدگاه داره

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
صندوق طلا اصلا اعتماد ندارم.دوست دارم خرید فیزیکی کنم

شما میری از طلا فروشا که سودشون در فروختن سکع اس میپرسی سکه بخرم یا صندوق عیار!

برو از هوش مصنوعی بپرس ببین حجم پول ورودی به صندوق عای طلا نسبت به متوسط خرید سکع چه قدره

میدونم بابا خیلی وقته، ولی میگم اکثر مردم حوصله ندارن و اونطوری راحت ترن، هنوز جا افتاده نیس ک ب سای ...

میلی و نوبیتکس و گلد. و والگلد. و دیجی کالا(طلاش )

سایت صرافی ان. طلا و دلار شما دستشون امانته. و اعتباری ندارن

اما مفید و صندوق عیار کارگزاریه مثل املاکه

شما یک خونه در املاک قولنامه بنویسی املاک نابود بشه خونه ای که خریدی که نابود نمیشه کارگزاری فقط مالکیتو منتقل میکنع

شما میری از طلا فروشا که سودشون در فروختن سکع اس میپرسی سکه بخرم یا صندوق عیار! برو از هوش مصنوعی بپ ...

میدونم خیلی بصرفه تر ولی بازم دوست ندارم ریسک کنم.خصوصا حالاکه هر آن ممکن جنگ بشه.خرید و فروش طلای آنلاین بسته میشه

میدونم خیلی بصرفه تر ولی بازم دوست ندارم ریسک کنم.خصوصا حالاکه هر آن ممکن جنگ بشه.خرید و فروش طلای آ ...

مراقب اخبار ساختگی باش. اخبار جنگ و... طلا رو میبره بالا و ریزش ناگهانی در خفا منتظر گرفتن نوسان مردم هستش!