2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با جاب آفر میخوایم مهاجرت کنیم هزینه هام یه چیزی بین ۱۵۰۰ یورو به بالا باید تخمین بزنی چون المان گرو ...

ایتالیا رفته یکی از فامیلامون میگه برای تحصیل خوبه ولی برای کار اصلا

به خاطر همون دوست دارم حالا که میخوام مهاجرت کنم برم کشوری که مطمئن باشم از آینده کاری که میخوام داشته باشم

میتونم بپرسم جاب را چطور پیدا کردید؟ شرکتها الکی هستند یا ویزای جاب سیکر میگیرید؟

حقیقتا عزیزم شرکت دوست همسرمه ما میخواستیم بریم جای دیگه چون المان زبانش سخته و فرهنگ مردمش یکم خشکه اما چون دوست همسرم پیشنهاد داد که همسرم برای کار بره داریم میریم اونجا

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

حقیقتا عزیزم شرکت دوست همسرمه ما میخواستیم بریم جای دیگه چون المان زبانش سخته و فرهنگ مردمش یکم خشکه ...

همسرتون چ رشته ایب دارن و سطح زبان چی دارین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

با جاب آفر میخوایم مهاجرت کنیم هزینه هام یه چیزی بین ۱۵۰۰ یورو به بالا باید تخمین بزنی چون المان گرو ...

سلام عزیزم ی سوالی داشتم اینکه برای جاب افر گرفتن چه مراحلی رو باید طی کرد؟

ایتالیا رفته یکی از فامیلامون میگه برای تحصیل خوبه ولی برای کار اصلابه خاطر همون دوست دارم حالا که م ...

ایتالیا المان کلا این کشورا از بعد جنگ اوکراین پاشید

افتضاح شده

اونقدر ک پناهن.ده از این کشورا اومده حتی برای خودشون کار نیست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ایتالیا رفته یکی از فامیلامون میگه برای تحصیل خوبه ولی برای کار اصلابه خاطر همون دوست دارم حالا که م ...

ببین من دختر عموهام دوتاشون ایتالیا رفتن خب

اگر دانشجویی بهترین گزینه ست

چون میتونی بری اونجا با کمترین بودجه ممکن بورسیه استانی بگیری بعد دختر عموی من میگفت درسته اینجا برای مهاجرین کار کمه اما اگه ایتالیاییت خوب باشه اصلا اینطور نیست میتونی شغل دانشجویی داشته باشی حسابی هم هزینه هات مدیریت میشه و پس اندازم میکنی

بعد اینکه ببین ایتالیا اصولا یک پله ست میتونی برای تحصیل بری بعدش از اونجا بری برای کار یه کشور دیگه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا