2777
2789
عنوان

شما باشید ولیمه نوزاد میدین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 93 پست
عقیقه کنین...برای سلامتی بچتون....همون گوشت رو توی غذا مثل چلو گوشت یا هرنوع غذای دیگه بدین به اقوام ...

عقیقه شرایط خاصی داره و گوشتش هم به هرکسی داده نمیشه

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

وقتی خودشون اهل مهمانی و ولیمه نیستن، شما هم انجام ندید نگران دوری راه اونا هم نباشید ، مرگ که نیست ...

میان شب میمونن خونه مادرشوهرم و شام ، ممکنه خونه من شام بمونن بعد زیادن ۶ تا خانواده تک به تک میان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا

حتی وزن گوسفند هم مشخصه یا ذبحش،یه جا دیدم حتی استخوانش نباید بشکنه باید گوشت رو جدا کنن و استخوان رو ببرن دفن کنن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خانواده شهورت باید بفهمن خانومی که تازه زایمان کرده با بچه نوزاد بیخوابی داره چه شامی داری که بدی؟ ب ...

تازه زایمان نه ، مثلا یکی از خواهرام بعد یکماه برای هر بچش مهمونی میداد ، مادرشوهرم مشکل خودش هست دوس نداره زحمت بیفته رو دوشش

میدونم...شرایطش رو بجا بیارن میتونن باهمون گوشت اقوام رو دعوت کنن.گفتم که خودشون نباید بخورن ویه سری اداب دیگه داره.....ولی اقوام میتونن بخورن..

پارسا پسرمامان😍
اره میان، بعد مادرشوهرم منت میزاره مهمون های تو اومدن خونه من ، ما رفتیو مکه پول نداشتیم ولیمه بدیم ...

منت بذاره. یه گوش در یه گوش دروازه

اولین نوه ی پسری اوناست ظاهرا چیز مهمیه براشون

پس زحمتش هم با خودشون

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

تو فاميل من رسم وليمه نيست ولي همسرم اينا ميدن،منم چون دست تنها بودم و هيچ كمكي نداشتم وليمه دادم كه همه يه جا بيان سالن و تك تك نخوان بيان خونم.البته من حتي يكنفر هم نداشتم كه تو پذيرايي تو خونه كمكم كنه 😢شما اگر كمكي داري نگير ،قدم كوچولوت هم پيشاپيش مبارك🌺🌺🌺

میان شب میمونن خونه مادرشوهرم و شام ، ممکنه خونه من شام بمونن بعد زیادن ۶ تا خانواده تک به تک میان

من جات باشم به روم نمیارم

خصوصا که خودشون اهل شام دادن نیستن

خانواده همسر منم تقریبا راهشون دوره ، یکساعتی میشه تا خونمون

اما برام مهم نبود سر بچه اول

بیان و زودم برن!

سر بچه دومم هم مهم نیست برام

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

مگه اونایی که نازایی دارن،خدای نکرده مورد دار هستنکه میترسن بقیه این فکر رو درباره شون بکنن؟!از چند ...

نازایی بد نیست ، ولی مردم خیلی زخم میزنن ، من با اینکه خودم نمیخواستم زخم زبان زیاد شنیدم

تازه زایمان نه ، مثلا یکی از خواهرام بعد یکماه برای هر بچش مهمونی میداد ، مادرشوهرم مشکل خودش هست دو ...

پس توام قبول نکن چه ویلمه ایی. همش چشم و هم چشمی میدونی چقد گرون میوفته اون پول و بده ی تیکه طلا برای اینده بچه ات هیچکس نمیاد بگه چه مهمونی بود یا بگه دستش درد نکنه دیدن بچه بهانه اس میخواستن یه دقبقه میومدن و میرفتن نه اینکه شام تلپ شن سرت چقدم تو اذیت میشی بی خوابی خستگی برای تن خودت ارزش بذار

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.