2777
2789
عنوان

شما باشید ولیمه نوزاد میدین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 92 پست

نه عزیزم ولیمه چی بیشتر از سی ساله نشنیدم کسی برا بدنیا اومدن بچه مهمونی بگیره خیلی رسم قدیمی ایه

زنی که بچه کوچیک داره رو که نباید بیان شام بمونه این چه مدل

به نظر من که مهمونی بزرگ هزینش بیشتر میشه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شهورت باید بفهمن خانومی که تازه زایمان کرده با بچه نوزاد بیخوابی داره چه شامی داری که بدی؟ به همسرت بگو خونه مادرت مهمونی بده من تازه زایمان کردم شرایط ندارم اقوام شوهرت هستن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ولیمه چه ربطی به این چیزایی که شما گفتین داره هر کس دوست داره میگیره ندارن نمیگیره من بچه دومه قصد داشتم چون واسه اولین گرفتم الآنم بگیرم ولی پشیمون شدم گذاشتم سال بعد تولدشون تو یه ماهه باهم جشن بزرگ بگیرم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه ولیمه بلا دور میکنه ب دوق ربطی ندارهرسما خیلی جاهاشما قربونی برای بچت میکنی ن بقیه

ولبمه چه ربطی به رفع بلا داره!!!

ادم قربونی می کنه میده نیازمند

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اون عقیقه هست که قربانی میکنن ولیمه یعنی مهمونی و شام

خب همونو میکشن و ولیمه میدن باهاش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

میان دیدن بچه تو خونه ؟عصرانه طور؟

نمیدونم راستش

من تابع رسم و رسوم نیستم

دیدن نوزاد و خونه و این چیزا نمیریم و دعوت هم نمیکنیم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اووو حالا الان راه می افتن میان اونجا ؟؟؟

اره میان، بعد مادرشوهرم منت میزاره مهمون های تو اومدن خونه من ، ما رفتیو مکه پول نداشتیم ولیمه بدیم ،از ترس اینکه قوم شوهرش بیان خونش ، ما رو مجبور به ولیمه کردن

از طرفی نمیخوام مردم فکر کنن ما ذوق زده شدیم واسع تولد بچه چون ۷ ساله ازدواج کردیم خودمون بچه نخواست ...

مگه اونایی که نازایی دارن،خدای نکرده مورد دار هستن

که میترسن بقیه این فکر رو درباره شون بکنن؟!

از چند نفر هم دیگه هم شنیدم که من نازا نیستم و...

در مورد دعوتی،یکجا دعوتی بدین ،بهتره

اون جوری،تا مدتها... هر روز باید پذیرای مهمون باشین

هم هزینه بیشتر میشه و هم همش معذب هستین