2777
2789
عنوان

متوجه شدم شوهرم فیلم بد نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حس میکنم ناز هم هستی😘😍

قیافم خوبه همه میگن بهت نمیخوره ازدواج کرده باشی..تو دانشگاه ک ازم خاستگاری کرد هیشکی باورش نمیشد بهش جواب مثبت بدم البته بعد از چند سال راضی شدم چون چند سال مدام ازم خواستگاری میکرد منم از قیافش و هیکلش بدم میومد ولی آخرش ب خاطر اینکه خیلی دوسم داشت گفتم اینکه طرفم دوستم داشته باشه خیلی مهمتره من ک همیشه خوشگل نمیمونم پس این تا اخر عمر دوسم داره و بهم پایبنده

تو هم از اون ایراد بگیر تا حالش جا بیاد ،الان اندام و شکم خودش اوکیه؟؟ نکنه برد پیته

بعد از ازدواج دیگه اصلا ایرادای ظاهریش ب چشمم نمیاد فقط اخلاقش برام مهمه ولی اون ن

دلم نمیادو بذار کنار اگه میخوای این رفتاراشو تو نطفه خفه کنی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عزیزم مطمعنم شما زن کامل و فهمیده ای هستی و چون عاقلی بهت میگم شوهرت احتمالا فانتزی داره که یا اذت خجالت کشیده نگفته یا گفته عمل نکردی اون فانتزی رو پیدا کن

سلامتی و خوشبختی دخترم
مشکل ما زنا اینه که اصلا از مردا ایراد نمیگیریمشما هم شروع کن ایراد گرفتن ازشبعدم که مردها یه چیزی ن ...

👌👌👏👏👏 این مردها اگر ایرادهاشو ب روشون نیاریم فکر میکنن خدا روی زمین هستن و هر ظلمی ازشون بر میاد

عزیزم مطمعنم شما زن کامل و فهمیده ای هستی و چون عاقلی بهت میگم شوهرت احتمالا فانتزی داره که یا اذت خ ...

آخه من وقت ندارم زیاد ورزش کنم قبلا ک هنوز بچه دومو باردار نبودم خیلی رو اندامم کار میکردم تو خونه ولی الان انقد خستم ک ارزو دارم یه دیقه بخوابم

من همیشه فکر میکنم همه ی مردا میبینن واسه همین حساس نباش مطمن باش شوهر بقیه هم میبینه

گلم دیدنش ب درک چرا منو با بازیگرای پو رن مقایسه میکنه و انتظار داره در حد اونا باشم گاهی یه پوزیشنایی میخواد ک فقط از یه ادم بدون استخون برمیاد

آخه من وقت ندارم زیاد ورزش کنم قبلا ک هنوز بچه دومو باردار نبودم خیلی رو اندامم کار میکردم تو خونه و ...

درکت میکنم اگه منظورت کگل هست صبح و شب قبل بیدارشدن و خواب تو تخت هم میتونی انجام بدی و اگه شکم رو میگی شکمبند بگیر ایشاا... برمیگرده

سلامتی و خوشبختی دخترم