2777
2789
عنوان

متوجه شدم شوهرم فیلم بد نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 59 پست
کاش یه کم میفهمیدن اونا شغلشونه...من همیشه تمام سعیمو میکنم تو رابطه کم نزارم حتی اکثر اوقات الکی گف ...

خدا لعنت کنه این صنعت پو ر ن زندگیا رو نابود کرده

مردا بصرین یه چیزایی نشون میدن آدم از خودش بدش میاد چه برسه به مرد هرکاری کنیم نمیشه با ادمایه عملی و رتوش شده و جلوه داده شده رقابت کنیم اهمیت نده اعتماد به نفس داشته باش وگرنهتو همونا مردا هم هستن ماهم باید مقایسه کنیم؟

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگه همه مردا سر کارن شوهر منم سر کاره جامو جدا کنم ؟

امروز اتاقشو چند تا وسیله ازش برمیداره میبره دیگه جا باز میشه برا بچه..میخوام همین کارو کنم ..اتاقو همه وسایل اضافشو میبرم تو انبار جای بچه رو میندازم پایین تخت

اولا اعتماد به نفسش رو کم کن

با شوخی ایراد هاشو به روش بیار

بگو دوس دارم شکم نداشته باشی

یا اصلا کمکم نمیکنی

یاتو اتفاقا بهش بگو توی رابطه سردی

اگه هم حرفی بهت زده داد و قال کن که من هیچ ایرادی ندارم

اگه هم بازم بحث پ.ورن شد بگو میتونم کمکت کنم که ترک کنی

واسه ورزش هم بگو که با هم بریم پیاده روی یا...

جای خابت هم بزار پیش شوهرت

گوشیشو چک کردم همیشه سابقشو پاک میکنم...دیسب بهش گفتم مگه پو رن میبینی عیچی نگف منم زود اومدم بیرون. ...

ببین زیادی ادیت کرد خرج رو دستش بدار

بگو پرستار بگیر من برم باشگاه

یا پول بده یرم پیکر تراشی

مطمئن باش لال میشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین زیادی ادیت کرد خرج رو دستش بدار بگو پرستار بگیر من برم باشگاه یا پول بده یرم پیکر تراشی مطمئن ب ...

اتفاقا امروز بهش گفتم بخوای برای هر کدوم از کارایی ک من تو خونه انجام میدم چند نفر استخدام کنی باید ماهی کلی پول بدی استخدام کنی من از جون و دل دارم برا زندگیمون زحمت میکشم تو جوری رفتار میکنی انگار من اینجا بیکار و بیعار نشستم فقط باسنم مونده برزیلش کنم ک نمیکنم...گفتم تو یه بار نگفتی بچمو بگیرم این زن بره با خیال راحت حموم کنه یا بره بیرون یه کم بگرده..

ببین زیادی ادیت کرد خرج رو دستش بدار بگو پرستار بگیر من برم باشگاه یا پول بده یرم پیکر تراشی مطمئن ب ...

گفتم زیاد اینجوری دوس داری تا منم مث زن داداشت ک سرتاپاشو عمل کرد عمل کنم اونوقت ب شوهرشم کوچکترین اهمیتی نمیده..جاریم میگه ده روزی یه بارم نمیزارم پیشم بخوابه...

نه انقد چاقه پاهاش پرانتزی تو دماغی حرف میزنه ولی هیچ وقت دلم نیومد ازش ایراد بگیرم ..قدشم ۱۷۲

اشباهت همین بوده، با شوخی و خنده ایرادهای رو بیان کن و کمک کن واقعیت خودش رو ببینه و بفهمه از سرش هم زیادی جنابِ بادکنک

کاش یه کم میفهمیدن اونا شغلشونه...من همیشه تمام سعیمو میکنم تو رابطه کم نزارم حتی اکثر اوقات الکی گف ...

این هم اشتباهه، به روش بیار که تواناییِ به اوج رسوندنِ تو رو نداره، خودت رو از این موضوع ناراحت نشون بده

نه انقد چاقه پاهاش پرانتزی تو دماغی حرف میزنه ولی هیچ وقت دلم نیومد ازش ایراد بگیرم ..قدشم ۱۷۲

هم کوتولست هم چاق

چقدددددددرررر پرو!!

دلت نمیاد؟

فقط اون دلش میاد؟ بزن تو ذوقش فک نکنه خودش چیزیه ها

..🌴❤️

به هیچ وجه به فانتزیهای ج ن س ی ش تن نده، چون تمومی نخواهد داشت. برای بدن و وجود خودت ارزش قائل باش. ...

امروز خیلی باهاش بحث کردم گف من یه کلام گفتم ورزش کن منظور بدی نداشتم گفتم کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی برو یه فکری ب خال خودت کن شکمت تو دست و پاس همیشه