2777
2789
عنوان

الان من چیکار کنم چرا دردام بیشتر نمیشه 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 52 پست
درد داری بازم؟ وقتی دردت گرفت ساعت بگیر ۵ دقیقه یه بار شد دردات برو بیمارستان تو این فاصله ههم تا م ...

نه عزیزم هیچ دردی الان ندارم ولی دیشب درد داشتم پشت سرهم میگرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی برم مرتب معاینه بشم 😢😢😢

ببین من خودم سزارین بودم ولی بهم گفته بودن اگر طبیعی بودی .حتما مرتب باید بری برات چک کنن. چون ممکنه بچه پی پی کنه .حالا نمیدونم معاینه میکنن یا ضربان قلب بچه را چک میکنن ولی میگفتن زمان حساسی هست. استرس هم نداشته باش . انشالله زایمان راحتی داشته باشی....... .دوستم هم گفت رفتم ضربان قلب بچه را چک کنم بهم گفتن دهانه رحمت بازه و نگه م داشتن دوساعت بعد بچه آمده دردی اصلا نداشته.

منم اتفاقا از دیشب حرکتش خیلی زیاد شده برو نوار قلب بگیر زایشگاه انجام میدن باید هر هفته بری واجبه ب ...

دردای دیشبت در چه حدی بود؟

خیلی آزاردهندع؟

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

خداروشکر شکر که زاییدن رو بوسیدم گذاشتمش کنار،واسه همیشه

منم.

خدا کنه هیییچ وقت دیگه حامله نشم

خدا دوتا دخترام رو حفظ کنه

دوستم جدیدا سومی رو حامله شده

بهش فکر میکنم دوباره باید یکی بزاد تن م میلرزه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

دکتر من به من گفت هفته ی آخر شبی یه استکان بخورانقدر زود فول شدمالبته زایمان دومم بود

نه.گرمیجاتذباعث میشه درد بیشتر بشه.مقدار درد مهم نیست.مهم اینه که دهانه رحم باز بشه.من با سه تا تجربه زایمان اینو میگم که دهانه رحمم باز میشد ولی درد انچنانی نداشتم.

باشه عزیزم زعفرون خوبه ؟؟ بد نباشه یوقت

نمیدونم والا مثل اینکه نظریه ها زیاده

دکترم هفته ی آخر بهم گفت بخور با گلاب

پیاده رویی م بکن

حالا خودت تحقیق کن ببین صلاح میدونی بخور

صلاح نمیدونی نخور

روغن کرچک چون ممکنه نی نی پی پی کنه خطرناکه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP