هفته 39 بارداریم دیشب یهو ساعت هشت دردم گرفت رفتم زایشگاه معاینه کرد گفت یک سانت و نیم باز شده و برو خونه دردهات زیادتر شد برگرد منم دیشب حدودا ساعت یازده برگشتم خونه تا ساعت دو اینا بیدار بودم دردم زیاد نشد و خوابم برد ساعت شش خواب بیدار شدم هیچ دردی ندارم چرا ☹️☹️☹️ چیکار کنم خطرناک نباشه 😢😢😢
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ببین عزیزم شکمت وکمرت آروم آروم چرب کن باروغن زیتون و بعدش برودوش آب ولرم بگیردردت بیشتر میشه اگه هم نشدکیستت پاره میشه من اینجوربودم البته تجربه یازد سال پیشمه
درد داری بازم؟ وقتی دردت گرفت ساعت بگیر ۵ دقیقه یه بار شد دردات برو بیمارستان تو این فاصله ههم تا میتونی ورزش کن پله بالا پایین کن تا میتونی به پایین تنه ات ورزش بده
این دردا طبیعیه.تا ۴۲ هفته وقت داری پس عجله نداشته باش.ولی مرتب برو وضعیتت چک بشه.هر موقع دردات منظم شد و فاصله هاش نیم ساعته شد برو بیمارستان.وسایلات اماده باشه