2777
2789

همسن و سال خودمه

کلا کارم تمیزکاری و آماده سازی مواد پیتزاست

ولی وقتی دارم جارو میکنم اگه رد بشه و ببینه انگار من میخوام آب بشم از خجالت

یکساله دارم کارمیکنم ولی هنوزم خجالت میکشم

گاهی وقتا میزنه به سرم بهش بگم بابا نگاه نکن خجالت میکشم 😂

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

حالا من خاک تو سرت بیا تمیز کن من چرا باید تمیز کنم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا من خاک تو سرت بیا تمیز کن من چرا باید تمیز کنم

چی؟

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
چرا خجالت میکشی؟

حس کم بودن بهم دست میده

خودش ماشالله درامد بالا.بهترین زندگی رو داره

شاید منم جات بودم همینطور میبودم

اما واقعا طبیعی نیست خجالت کشیدن

چون کار بدی نمیکنی ک بخوای بابتش خجالت بکشی

داری نون حلال در میاری، ایول بهت

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

آره خجالت داره منم باشم خجالت میکشم حالا حقوقت چقدره

۸تومن

تایم کارم کمه.حدود ۲ساعت

شاید منم جات بودم همینطور میبودماما واقعا طبیعی نیست خجالت کشیدنچون کار بدی نمیکنی ک بخوای بابتش خجا ...

گفتم عادت میکنم ولی یکساله هنوزم عادت نکردم

به پولشم نیاز دارم واقعا

کلا روزی ۲ ساعت کار میکنی یا از ۸ تا ۲؟

روزی ۲ساعت

ماهی هشت تومن

عزیزم، حق داری، چند سالته؟ این کارو بذار کنار، بهم بگو چند سالته و تحصیلاتت چیه؟ تا کمکت کنم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.