2777
2789
عنوان

الان من چیکار کنم چرا دردام بیشتر نمیشه 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 52 پست
یعنی برم مرتب معاینه بشم 😢😢😢

نه بابا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه خطرناک که نیست، ولی کیسه آب اگه پاره میشد، یک سانت هم باز میشد، نگه میداشتنت و آمپول میزدن تا جوج ...

آره کیسه آب دیشب معاینه کرد گفت سالمه نمیدونم چیکار کنم کاش زودتر دنیا میومد خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ؟؟ من فک کردم دیشب تا صبح زایمان میکنم 😥

ببین عزیزم شکمت وکمرت آروم آروم چرب کن باروغن زیتون و بعدش برودوش آب ولرم بگیردردت بیشتر میشه اگه هم نشدکیستت پاره میشه من اینجوربودم البته تجربه یازد سال پیشمه

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

درد داری بازم؟ وقتی دردت گرفت ساعت بگیر ۵ دقیقه یه بار شد دردات برو بیمارستان تو این فاصله ههم تا میتونی ورزش کن پله بالا پایین کن تا میتونی به پایین تنه ات ورزش بده

الا بذکر الله تطمئن القلوب
تو الان وقتش هست نوار قلب میری ؟؟ منتظر درد باش منم یهویی دیشب دردم گرفت

نه نرفتم

از دیشب تا الان بچم اصلا آروم نمیگیره

نمیدونم چرا انقدر لگد میزنه

نگرانم

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

ببین عزیزم شکمت وکمرت آروم آروم چرب کن باروغن زیتون و بعدش برودوش آب ولرم بگیردردت بیشتر میشه اگه هم ...

الان آخه اصلا درد ندارم دیشب درد داشتم پشت سر هم بود و انقباض داشتم ولی الان هیچ دردی ندارم

نه نرفتماز دیشب تا الان بچم اصلا آروم نمیگیره نمیدونم چرا انقدر لگد میزنهنگرانم

منم اتفاقا از دیشب حرکتش خیلی زیاد شده برو نوار قلب بگیر زایشگاه انجام میدن باید هر هفته بری واجبه برو