2777
2789
عنوان

کاش به اندازه این زن خوشبخت بودم 🫠❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 181 پست
میخوای سیاه سوخته خیانتکار بی پول عاشقت بشه؟ بفرما یه عالم مرد سن بالا ریخته تو خیابون که کلامی همجو ...

به مامانم گفتم مگه نمیگن عاشقا به هم نمیرسن پس چرا این دو تا رسیدن؟ مامانم گفت همه عاشقا که اینطوری نیستن کی گفته

ولی دنیا به کام همیناست نمونه بارز همین زنه

همه چی از دور قشنگه معلوم نیس داخل اون زندگی چی میگذره . اگه شریک بودن یه مرد خوشبختی داشت خودکشی نمیکرد . پس اون داره هر روز عذاب میکشه. ولی ظاهرشو حفظ کرده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسرت هرزه های خونه خراب کن رو نخور.

من هم سید هستم

پیغمبر خدا هم باشی حرفت حق نباشه خدا اونو مستجاب نمیکنه پس ربطی به سید بودن اون خانم نداره.

خانه ظلم خراب میشه حتی اگر اسمش بجای ترقوه روی پیشانی اش نوشته شده باشه.

ظلم عاقبت نداره.

روزگار اون ممدسیاه هم مثل رنگ پوستش سیاه میشه .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چی داری میگی خانوم ؟من دارم میگم چیکار کنم خوشبخت بشم بعد میگی تبلیغ چند همسری؟عجبا 😐🤦🏼♀️

دنبال شوهر مردم نرو

چشمت به زندگی بقیه نباشه

انتخاب درست داشته باش

هیچ زنی که هوو میشه با وجود بودن زن اول رمز خاصی ندارد فقط یه آدم بی خوده

منظورم خیانت نبود منظورم این بود یکی باشه در این حد عاشقم بشه من واقعا خوشگل تر از زن دومی این یارو ...

من دی ماهی هستم نمیدونستم شانس دارم خخخ حتما خیلی کم سن و سالی عزیزم امون بده به موقعش یکی هم عاشق تومیشه

دنبال شوهر مردم نروچشمت به زندگی بقیه نباشهانتخاب درست داشته باشهیچ زنی که هوو میشه با وجود بودن زن ...

اخه من شوهر اینو میخوام چیکار؟

من زندگی خودمو میگم

همین

ممنونم از راهنماییتون

اگه دوری کنم میشم عین زن اول این یارو بدبخت و بیچاره میشم و حقیر میشم من دلم میخواد بهترین زندگی رو ...

حس میکنم اسی توطئه کرده با رو مخ بودن علاقش به این اعصاب مارو خط خطی کنه بازدیدو ببره بالا😂

اسی سلیقه رومخ تر از تو ندیدم به عمرم

همه چی از دور قشنگه معلوم نیس داخل اون زندگی چی میگذره . اگه شریک بودن یه مرد خوشبختی داشت خودکشی ...

این زن میگه من بدون محمد هیچ جا نمیرم

اما زن اولی همه جا مستقل بدون شوهر میره

مامانم از اینکه محمد خونه زن اول نمیره تعجب کرد خواهر محمد گفت تو چجوری شوهر نداری؟ زناول هم مثل تو شده

مامانم گفت اخه من شوهرم مرده اما شوهر اون زن بیچاره زنده هست

حس میکنم اسی توطئه کرده با رو مخ بودن علاقش به این اعصاب مارو خط خطی کنه بازدیدو ببره بالا😂اسی سلیق ...

عزیزم مگه اینجا یوتیوب یا اینستا هست یا پولی توی جیبم میره؟

من فقط میخوام درد و دل کنم

همین

فکر کنم مادرت زن دومی رو بیشتر دوست داره یا یه نسبتی باهاش داره بعد سن هر دو خانوم و بچه هاشون چقدره؟

درمورد خوشبختی اشتباه برداشت کردی چرافکر میکنی زنی که هوو داره خوشبخته هرچند شوهره تو دستش هم باشه مجبوره خرج زن اول و بچه هاش رو هم بده. اصلا تعریفت از خوشبختی چیه؟ والا یه مرد سیاه دو زنه که مسافرکشی میکنه این حرفا رو نداره... سعی کن درس بخونی و شغل مناسب پیدا کنی که مثل زنهای اون مرد محتاج نشی.

رمزش خراب بودنشه عزیزم نمیخواد زحمت بکشی چیزی رو بفهمی

همه ی خرابا سلیطه و خونه خراب کن هستن

محمد و هر نر دیگه ای هم هرچقدر ک بد و لجباز و یه دنده باشه در برابر سلیطگی زنان خراب مجبوره خفه شه

درباره ی دختر زن اول هم باید بگم ک وقتی مرد خونه به زن خونه احترام نذاره کم کم برای بقیه هم راحت میشه بی احترامی و بی توجهی مگ اینک اون فرزند واقعا خیلی با شعور و با کمالات و فهمیده باشه ک احتمالش خیلی کمه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اگه دوری کنم میشم عین زن اول این یارو بدبخت و بیچاره میشم و حقیر میشم من دلم میخواد بهترین زندگی رو ...

بخدا من آدم سالم دیدم عاشقه قیافه داره درآمدش خوبه خانوادشم عاشق زنشن ولی عین این محمد نمک به حروم و چندش نیستن