2777
2789
عنوان

کاش به اندازه این زن خوشبخت بودم 🫠❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 182 پست
به نظرت از این مرد های خر توی نسل جدید هست؟

عشق واقعی اگه دنبالش بگردی با چشم باز خیلی قشنگ و دلچسب سراغت میاد ولی هرکاری این زنه کرد و نکنی بهت قول میدم دیر یا زود آدم درست میاد سرراهت

فقط تا میتونی از سبک زندگی این زن دوری کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زن دلیل ترین پسر عمرم!!!این عنوان تاپیکت هست

عزیزم من تایپم پسر زن ذلیل هست

همه ما دخترا عاشق همچین پسرایی هستیم

حتی خوده شما

نه پس مردسالار روانی خوبه 😐😂

بعدشم این قضیه مال خیلی وقت پیشه و الان تموم شده

اما اینی که تاپیک کردم هنوزم هست و خوشبختی این زن ادامه داره

عشق واقعی اگه دنبالش بگردی با چشم باز خیلی قشنگ و دلچسب سراغت میاد ولی هرکاری این زنه کرد و نکنی بهت ...

اگه دوری کنم میشم عین زن اول این یارو

بدبخت و بیچاره میشم و حقیر میشم

من دلم میخواد بهترین زندگی رو داشته باشم و پارتنرم وابسته من باشه

عزیزم من تایپم پسر زن ذلیل هست همه ما دخترا عاشق همچین پسرایی هستیم حتی خوده شما نه پس مردسالار روان ...

معنی خوشبختی رو درست نفهمیدی یا مقاومت میکنی

در هر حال گفتی انگ زدی منم با آدرس بهت جواب دادم

چون به شدت مشکل داری توی باور به خودت

منظورم خیانت نبود منظورم این بود یکی باشه در این حد عاشقم بشه من واقعا خوشگل تر از زن دومی این یارو ...

میخوای سیاه سوخته خیانتکار بی پول عاشقت بشه؟

بفرما یه عالم مرد سن بالا ریخته تو خیابون که کلامی همجوره عاشقتن ولی واقعی فقط عاشق یچیزن تو رابطه با زنا

آخه عزیزم اقوام شما زن اول هستن اما این زن دوم هست و انقدر خوشبخته و حتی جای زن اول رو پر کرده من بخ ...

وااااا خب همیشه زن دوم جای زن اول را پر میکنه قطعا اگه مرد دوستش نداشت با وجود زن اولش نمیرفت سراغ زن دوم. مگه دیوانه است بره زن دوم بگیره خیانت بکنه زندگیش را از هم بپاشه رسوای عالم بشه بعد بیاد بگه نه کلفت زن اول شو!!!!

از این دید نگاه کن زن اول باشی و اینقدر عاشقت باشن چقدر سخته. به اقوام ما که زن اول هستن و مردهاشون اینقدر عاشقشون هستن باید بگی رازتون چیه.

زن دوم بودن و مرد را برای خودت کردن حقیقتا سخت نیست به عمق حرفام فکر کن.

عزیزم من تایپم پسر زن ذلیل هست همه ما دخترا عاشق همچین پسرایی هستیم حتی خوده شما نه پس مردسالار روان ...

این که شما الان تعریف کردی تایپ نیست بلکه فانتزی ذهن مشکل داره

تبلیغ چند همسری زیر پوستی

این که شما الان تعریف کردی تایپ نیست بلکه فانتزی ذهن مشکل دارهتبلیغ چند همسری زیر پوستی

چی داری میگی خانوم ؟

من دارم میگم چیکار کنم خوشبخت بشم

بعد میگی تبلیغ چند همسری؟

عجبا 😐🤦🏼♀️