2777
2789
عنوان

مردم سرد و خشک قم 😑❗

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 62 پست
خودشون دختر همسن من داشتن ، چند روز دیگه عروسیشه دختر خودشون تا با یه پسر آشنا شد ، سریع گفتن بیاد خ ...

اینکارو بعد از ۵/۵سال فامیل سر بنده درآورد🙃به عنوان کسی که تجربه کردم دارم به شما میگم که غصه اینو نخور که نشده.با همچین خانواده ای که داشتن شک نکن برمیگشتی خونه پدرت.آدم ازدواج نکنه خیلی بهتره تااینکه هرروز قرار باشه جنگ اعصاب و خودخوری داشته باشه

من زن عموم قمی هست بین ماها فقطهر چن سال میبینمش بنده خدا خیلی مهمون نواز و مهربون و باشعور.. اینو ن ...

با وجود این خانواده و طایفه شون ، گاردی که نسبت به مردم قم داشتم صد برابر شد !!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۹۰ درصد قم مهاجرن دروغ می گن روست عزیز اهل قم هستن یکیش اینکه قمی های اصیل اصلا خشک نیستن ی نگاه به مسیولین شهر قم بندازی می بینی که حتی یکیشون قمی نیست ،اینا هم حتما ساکن قم بودن ۶۰ درصد قم ترک زبانن ،بقیه هم لر و شمالی واصفهانی وعرب ،برعکس مادرای قمی می گن خودت پیدا کن که پس فردا مشکل میش نیاد

مامانه همون اول منو دید که مانتویی و ساده ام بعد شروع کرد که چادر باید بپوشید ! من حتی قبول کردم ، ف ...

فک نمیکنم خودت هم غیر مذهبی بوده باشی💕پس منظورمو میفهمی

یعنی اینطور حدس میزنم. البته که غمت رو درک میکنم ولی با این وجود به نظرم حق الناس هست که انقدر روی این موضوع تاکید داری چون توی دید بقیه به اون قشر، اون شهر و.. تاثیر میذاری .

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

باور کن مردم اصالتا قمی ، همینجوری خشک و سردن حالا شدتش کم و زیاد فرق میکنه

نداشتم و دوست و یا آشنایی قمی

درکل رفتارهای این مدلی مورد تاییدم نیست

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

احتمالاً ب دلایلی غیر ازین دلایل که گفتن نخواستن این وصلت صورت بگیره.!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

اینکارو بعد از ۵/۵سال فامیل سر بنده درآورد🙃به عنوان کسی که تجربه کردم دارم به شما میگم که غصه اینو ...

اره ، مامانش واقعا کنترلگر بود

پسره هم ساده و دهن بین

الهی که سر دختر خودشون بیاد !! دختر خودشون بعد ۶ ماه دوستی ، سریع پسره رو مجبور کرد عقد کنن

بعد به من که رسید راحت خواهرش برگشت گفت ، نهههه

جدا بشید

ما ۱٫۵ سال دوست بودیم مجازی آشنا شدیم ، بعد خانواده شو در جریان گذاشت

اهاااا خب احتمال داره یکی از موارد نا رضایتی همین باشه

۹۰ درصد قم مهاجرن دروغ می گن روست عزیز اهل قم هستن یکیش اینکه قمی های اصیل اصلا خشک نیستن ی نگاه به ...

مادر پسره اصالتا قمی بود ، همینم باعث شد رابطه ما بهم بخوره

بله میدونم مردم مهاجر زیاد داره

احتمالاً ب دلایلی غیر ازین دلایل که گفتن نخواستن این وصلت صورت بگیره.!

مادرش به هیچ صراطی مستقیم نبود

ما پیش روانشناس هم رفتیم ، روانشناس گفت مردم قم همینن

مشت نشونه خرواره

میخوای بری شهر اینا با یه عالمه آدم مثل مادرش زندگی کنی ؟

اره ، مامانش واقعا کنترلگر بود پسره هم ساده و دهن بین الهی که سر دختر خودشون بیاد !! دختر خودشون بعد ...

این روزها هم میگذره.شما هم ازدواج میکنی و حتی قیافه هاشونم از یاد شما میره.فقط زخم این رابطه تاابد مثل جای سزارین رو قلب شما میمونه و هراز گاهی که به اون دوران فکر میکنید میسوزه.اما انقدر درگیر زندگی و روزمرگیاش میشید که حتی حوصله ندارید دیگه نفرین کنید.براتون از خدا آرامش میخوام.💗

باور کن مردم اصالتا قمی ، همینجوری خشک و سردن حالا شدتش کم و زیاد فرق میکنه

گل قمی ها اگه خشک و سر بودن قم این همه مهاجر نداشت اون خدا زده هم صدرصد اهل قم نبوده ، شک نکن قم باور می کنی انقدر که تبریزی داره ،یا همدانی داره ،قمی نداره ، قم از همه جا متاسفانه مهاجر داره ،خود قمی ها شاد وشوخن شغلشونم همه ازاده ولی پسری که به حرف مادرش می خواستی چه کار همون بهتر نشد

اره ، مامانش واقعا کنترلگر بود پسره هم ساده و دهن بین الهی که سر دختر خودشون بیاد !! دختر خودشون بعد ...

وای اسی هی داری نظرم رو عوض میکنی راجب خودت

اوایل فک میکردم شاید نجات پیدا کردی الان میبینم نه شاید اونا هم حق داشتن . این چه اخلاق و برخورد زشتیه؟

اولا دو سال شما رو معطل نکردن و یک و نیم سال رو خودت با رضایت خودت علاف رابطه مجازی ندیده و نشناخته از شهر دیگه بودی!!!!

پس خواستگاری و اومدن شون چن ماه بیشتر طول نکشیده . خب دیدن نپسندیدن دیگه

شماهام خودتون رو جای خانواده پسر بذارین. مگه هر خواستگاری ای به ازدواج حتم بشه؟همونطور که خانواده دختر میتونن جواب رد بدن خوانواده پسر هم میتونن بعد آشنایی تمایل نداشته باشن