2777
2789
عنوان

مردم سرد و خشک قم 😑❗

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 62 پست
مادرش به هیچ صراطی مستقیم نبود ما پیش روانشناس هم رفتیم ، روانشناس گفت مردم قم همینن مشت نشونه خروار ...

من یک هفته پیش قم بودمـ . حالا با آقایون معاشرت داشتمـ . مرداشون آدمای بدی نبودن!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

گل قمی ها اگه خشک و سر بودن قم این همه مهاجر نداشت اون خدا زده هم صدرصد اهل قم نبوده ، شک نکن قم باو ...

حالا شمام چه اصراری داری همه قمی ها گلن و اون قمی نبوده؟😂 من نمیگم خلافشه ها، اتفاقا بالاتر داشتم از متانت و شخصیت زنعموی قمی ام تعریف میکردم و میگم همه مثل هم نیستن و اسی هم اشتباه میکنه اخلاق طرف رو میبنده به شهرش.. ولی دیگه صددرصد مردم یک شهر که یک جور نیستن حالا چه خوب چه بد..

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر پسره اصالتا قمی بود ، همینم باعث شد رابطه ما بهم بخوره بله میدونم مردم مهاجر زیاد داره

همین که می گی تعجب می کنم دیگه ،چطور مادر خودش ۴۰ سال پیش به غریبه شوهر کرده خودش قم به دنیا امده حدس می زنم ترک باشن ،۴۰ ساله پیش قم با غریبه اصلا وصلت نمی کردن ، با اینکه همون غریبه ها ساکن قم بودن ،بعد تو این عصر مادرش اجازه ازدواج نمی ده با غریبه ، ولی حالا قم مردمش با ازدواج غریبه مشکلی ندارن

همین که می گی تعجب می کنم دیگه ،چطور مادر خودش ۴۰ سال پیش به غریبه شوهر کرده خودش قم به دنیا امده ح ...

به نظرم اینطور گفته اسی ناراحت نشه دیگه مشخصه به هر دلیلی نخواستن

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

وای اسی هی داری نظرم رو عوض میکنی راجب خودتاوایل فک میکردم شاید نجات پیدا کردی الان میبینم نه شاید ا ...

عزیزم شما چیزی نمیدونی قضاوت نکن

مادر و خواهرش از اول در جریان بودن ، ولی گفتن آشنا بشید بعد !

همه چی اوکی بود ، یهو اینا رنگ عوض کردن

شما جای من نیستی ، یهو سقف آرزوهات رو سرت خراب بشه

لباس عروسی که انتخاب کردی یهو از دستت بره

تمام فامیل من منتظر بودن

همین که می گی تعجب می کنم دیگه ،چطور مادر خودش ۴۰ سال پیش به غریبه شوهر کرده خودش قم به دنیا امده ح ...

مادرش که ۴۰ سال پیش ازدواج نکرده !

بعدشم پدرش هم قمی بود

اصلا مهاجر نبودن

حالا شمام چه اصراری داری همه قمی ها گلن و اون قمی نبوده؟😂 من نمیگم خلافشه ها، اتفاقا بالاتر داشتم ا ...

😄نه اصرار ندارم مثلا تا ۳۰ سال پیش مردم با غریبه کم وصلت می کردن ، ولی تو این ده سال اخیر با غریبه زیاد وصلت داشتیم ،بر عکس از لحاظ مالی پایین تر بودن ولی خانواده ها گفتن مشکلی نیست اگه خانواده خوبی باشن ،اگه دختر شون ،هم برا خودش کیس پیدا کنه دوست دارن وای به پسر ، ولی خواهرم تو شرکت با ی پسر اصفهانی اشنا شد خودشون ساکن قم بودن بعد از یک سال پدر پسر اومدن خونمون خواستگاری ،پدرش گفت نه ،پسر راحت زنگ زد گفت بابام ،بابات پسند نکرده 😁مام گفتیم خدا رو شکر ،حالا بابا من هم وضع مالیش بهتر بود هم دست ودلباز فقط چون ساده بود همه چی می گفت خود گیر نبود پدر پسر نپسندید مام گفتیم به سلامت 😶🌫️

ما قم هستیم ولی همع جا خوب و بد دارع.ب دل نگیر. ولی اینجور آدما سم خالصن. سعی کن تا میتونی از دستع آدما فاصلع بگیری

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست