2777
2789
عنوان

تبریک روز مادر به مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 97 پست
نه عزیز چه خوشحالی کردنی تا خراب کردن عروسیم یه خانواده متحد شده بود هر گز نمیبخشم تا پای خراب کر ...

خب من باشم نمیزنم باز خودت میدونی

خونواده شوهرمم همینن و خیلیییییی بدتر از این

من کلا از اول ازدواجم قطع رابطم به کل و خیلییم راحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم یه زنگ 2 ثانیه ای بزن سریع قطع کن که حتی روی گوشی اونم اسمت نیفته فقط اگر بعدا صدای شوهرت در ...

راه حل خوبیه ولی نمیتونم اینو چون متوجه میشن تک زنگ زدم و بدتر میشه

اسی کادو نخر خونشون نرو اما به شوهرت بگو بهش زنگ بزنه تبریک بگه بعد شما گوشی رو بگیری تبریک بگی خودت ...

یه سوال

اینکه با گوشی خودم نزنم و با گوشی شوهرم حرف بزنم چیو میرسونه؟

آخه اونا هم به من هیچ وقت زنگ نمیزنن هر موقع به شوهرم زنگ میزنن میگن گوشی رو بده خانمت

منظورشون چیه به خودم زنگنمیزنن

پس خودتو بزن به اون راه کلا نه زنگ نه کادو وظیفه ای نداری در قبالشون وقتی اهمیتی برات قائل نشدن

به نظرتون به شوهرم بگم که برای مادرم کادو نخره اینجوری دیگه اونم نمیتونه چیزی بگه

بزاز شوهرت خودش اگه بخواد برای مادرش بخره تو هیچ اظهار نظری نکن برا مامانت هم که داره کادو میخره خود ...

مادرش شهر دیگه زندگی میکنه برای اون کادو نمیخره

یه سوالاینکه با گوشی خودم نزنم و با گوشی شوهرم حرف بزنم چیو میرسونه؟آخه اونا هم به من هیچ وقت زنگ نم ...

عزت و احترام سرشون نمیزاری دیگه شخص دوم خطابشون میکنی یعنی انقدر ارزش نداشتن که خودت شخصا زنگ بزنی بخاطر شوهرت باهاشون حرف زدی

خب من باشم نمیزنم باز خودت میدونیخونواده شوهرمم همینن و خیلیییییی بدتر از اینمن کلا از اول ازدواجم ق ...

خوش بحالت منم از این ارتباط راضی نیستم مجبورم

به نظرتون به شوهرم بگم که برای مادرم کادو نخره اینجوری دیگه اونم نمیتونه چیزی بگه

اسییییی چرا کارو بدتر میکنی نکنی اینکارو ها دیگه هیچ سالی برای مامانت چیزی نمیخره باعث میشه بین دوماد و مادرزن هم خراب شه 🤦🏻