2777
2789
عنوان

یه سوال از خانوما

58 بازدید | 5 پست

داشتم

و اونم اینه اونایی که میان مثل این خانوم میگن ازدواج نکنین با مرد ایرانی یعنی اسارت و بردگی و فلان

چرا قبل ازدواج به این فکر نمیکنین که ازدواج با مرد ایرانی خوب نیست که بیایین اینجا گلایه کنین و شکایت

و هم مرد خوب داریم هم زن خوب

ولی چیزی که خیلی ناراحت کنندست اینه که نود و نه درصد خانوما ، بخاطر نداشتن مدرک بالای پسرا و وضع مالی توپ چه تو این سایت چه جای دیگه تو سر پسرا میکوبن

مرد 

کوبیدن به خاطر نداشتن مدرک بالا و پول زیاد ؟

حرفتون خیلی بچگانه ست معلومه سنتون خیلی کمه

نخیر این خانوما کف دستشونو بو نکردن که میخوان گیر بی وجدانا بیفتن

مخالفن چون خیلی از پسرا درست تربیت نشدن

البته من خودمم زیاد از این پسر ها دیدم که دارم میگم

و البته مخالف ازدواج هم نیستم اصلا ولی متاسفانه خیلی از مردا دیگه تعهد و مسئولیت رو متوجه نمیشن

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فقط حرف حقو زدم

حرفتون حق نیست چون الان اکثر خانوما دیگه تحصیل کردن حالا شاید پول آنچنانی نداشته باشن که البته من خانوم پولدار هم زیاد دیدم ولی در کل خانومایی که اطراف من ناراضی ان تقصیر شوهراشونه شوهرا یا معتادن یا خائن یا .. برای همین این حرفا رو میزنن

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛