2777
2789
عنوان

معلم بچه تون جواب تونو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 31 پست
الان غیرحضوریه کلاسشون و تایم مدرسه ست..

عزیز دل سر کلاس که نمی تونه وقت بذاره با مادرها صحبت کنه

زنگ تفریح هم معلم کار شخصی داره (اصلا سرویس بهداشتی شاید بخواد بره😐)

جلسه اولیا مربیان برای صحبت با اولیا هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جالبه بگم تاحالا همچین جلسه ای هم نذاشته

این کارشون اشتباهه حق دارید

البته مدیر باید هماهنگی ها رو انجام بده ازش بخواهید جلسه بذارن بالاخره مادر باید بدونه بچه اش توی کلاس در چه سطحیه چه جوریه

نه

نمی دونم چی بگم داخل ساعت درسی هم که داره درس میده و تو مدرسه مسئولیت داره

تنها موردی که به ذهنم می ره اینه که معلم باید ساعت مراجعه به والدین داشته باشم معلم پسر من اینجوریه یه ساعتی از هفته ملاقات با والدین داره

همه مشکلاتشون رو اون ساعت میگن یا زنگ میزنند یا میرن

اینکه هر لحظه بخواد جواب داده بشه واقعا سخته

شاید. هم جواب بده یه کم صبر کنیدمن خودم دیروز بعد از دو روز جواب یکی از بچه هارو دادم

همیشه تلاش می کنم تند تند جواب بدم ولی خب یه ساعتی می شه که یهو می بینی توانایی ندارم

مثلا خودم درگیر یه مسئله بودم ولی به محض اینکه توان و روحیم برگشت سرجاش جواب دادم

تو تایم کلاس مجازی ایرادی نداره پرسیدن اگه بعدش باشه که واقعا وظیفه ای نداره چی پرسیده بودی ؟

پرسیدم ازش مشکلی نیس دخترم یکی دوساعت دیرتر تکالیف کلاس رو بفرسته چون خودم نمیتونم کنارش باشم تو کلاس انلاین...میدونم شاید خواسته ی زیادی باشه براهمین جواب نداده.ولی خب دیگه بیخیال

معلم هیچ وظیفه ای نسبت به جواب پیام دادن به اولیا نداره سوالت اگه خیلی مهمه برو مدرسه بپرس

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

پرسیدم ازش مشکلی نیس دخترم یکی دوساعت دیرتر تکالیف کلاس رو بفرسته چون خودم نمیتونم کنارش باشم تو کلا ...

ببین چهل تا بچه دارن تکالیف میفرستند معلم فک میکنه پیام شما هم شاید تکلیف باشه

من خودم تاجایی بشه جواب میدم ولی مثلا دیروز پیام دیدم که قاطی تکالیف شده بود برای چهارشنبه بود جواب دادم الان

غیر از مجازی هم والدین باید ساعت ملاقات برن مدرسه

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
پرسیدم ازش مشکلی نیس دخترم یکی دوساعت دیرتر تکالیف کلاس رو بفرسته چون خودم نمیتونم کنارش باشم تو کلا ...

اصلا چیزی که پرسیدی بد نبوده غصه اش رو نخور شاید فرصت نکرده جواب بده

معلم هیچ وظیفه ای نسبت به جواب پیام دادن به اولیا نداره سوالت اگه خیلی مهمه برو مدرسه بپرس

مدرسه اصلا امروز تعطیل بوده و دربستر شاد ...شما چون خودت معلمی داری از جبهه خودت دفاع میکنی...من مادر ک تمام تلاشم اینه بچم تکالیفششو بی کم و کاست انجام بده ولی با یکم تاخیر و از معلم اجازه گرفتم که خانم فلانی من امروز کلاس دارم خودم میشه یک ساعت دیرتر جوابارو برات بفرستیم؟؟ کجاش بی احترامی و بی ادبیه..منو تو بلاتکلیفی گذاشته .یعنی بله یا خیر گفتن اونقد سخته؟