2777
2789
عنوان

❌شما جای من بودین میتونستین عادی زندگی کنین🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 32 پست
اخه میخوام یه کاری کنم ولی نمیدونم چی چجوری باید سرپا بشم

لازم نیست منتظر بمونیم تا حالت خوب شه بعد کاری کنی

پاشو فقط یک کاری کن

اینکه از زندگی بخواب پناه ببری چیزی رو درست نمیکنه

تو نیازی نیست مثل بقیه باشی بقیه لازم نیست برای زنده بودن تلاش کنند پس خودتو مقایسه نکن اما تا جایی که توانته سیع کن

اونم معلمه البته میگن تو مسعولیت گردن بگیر کار خونه اشپزی کارای خواهرم منم میخوام بکنم نمیتونم زیاد ...

قرص نخورسعی کن کارای حال خوب کن انجام بدی کم کم روبه راه میشی به زمان نیازداری اگه تونستی باخواهرت یه مسافرت بروحالتون بهترمیشه

اینجاکودک درونم فعالیت میکنه که یکم بیش فعالی هم داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بزارش بهزیستی فداتبشم یجوری راضیش کنید بره اونجا

بهزیستی بود دیگه تشنج کرد اونجا ترسیده دیگه نمیره

بابان پیشش میموند معتاد گرفتنش دیروز افتاد زندان

دوباره مجبورم من بمونم خونه مامانبزرگم پیشش

نمیدونم از کدوم دردم بگم بابامم رفت زندان معلوم نیست چی میشه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

قرص نخورسعی کن کارای حال خوب کن انجام بدی کم کم روبه راه میشی به زمان نیازداری اگه تونستی باخواهرت ی ...

وای نه خواهرم حالمو بد میکنه از دست اون میخوابم دیگه نمیتونم تحملش کنم

اخه میخوام یه کاری کنم ولی نمیدونم چی چجوری باید سرپا بشم

تومگه قرارنبود خاستگارتو قبول کنی بری چیشد جریانش ؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

وای نه خواهرم حالمو بد میکنه از دست اون میخوابم دیگه نمیتونم تحملش کنم

پس یه چنروزخودت برویجاحالت بهتربشه زندگی هممون پرازمشکله من الان اگه اززندگی خودم بگم مشکلات خودتوفراموش میکنی ومیشینی یه دوربرامن گریه میکنی چون زنده ایم مجبوریم به ادامه دادن باپیداکردن راه حل واسه بهترشدن زندگیمون هنوزخیلی جوونی براقبول شکست پاشودرستش کن

اینجاکودک درونم فعالیت میکنه که یکم بیش فعالی هم داره

تومگه قرارنبود خاستگارتو قبول کنی بری چیشد جریانش ؟

بخاطر فوت مامانی منتظرم عید بگذره عقد منیم خواستگاری خصوصی اومدن

گند زدم تو رابطم تو این مدت همش درگیرم و دعوا میکنم همه چیز خیلی قاطیه

بخاطر فوت مامانی منتظرم عید بگذره عقد منیم خواستگاری خصوصی اومدن گند زدم تو رابطم تو این مدت همش درگ ...

اگ میخای خوشبخت بشیو ازاین نکبت کده جهنمی خلاص بشی برو باهاش خوب تابکن وازدواج بکن باهاش اگرفک میکنی ادم خوبیه وتورومیخاد بخاطر خانوادت فرداسرکوفتتم نزنه و حقارت عذاب بهت بده خاهرتم مجبوربشه ک میره بهزیستی چون میبینه ازش نگهداری میکنید نمیره معلولیت خواهرت درچه حده؟تومعلمی و این بهترین شانس توزندگی ک خدابهت داده

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

آمارهمه روداریا😂

ایقدر زندگیش پیچیده اس و دردناک ک دیگه من اینو خانمو خوب یادم مونده

خودت چی خبری نشد؟مامان نشدی؟

وای مگه منوتومیشناسی بسم الله

ن عزیزم فعلادرحال دکتررفتنم بعد۱سال استراحت احتمالا ای یو ای کنم

پس توکی هستی خیلی برام اشنایی یه حس اشنایی بهت دارم اصلابخدا