2777
2789
همانوم چیه

هماتوم حالت لخته خون هستش که چسبیده به جفت و باعث خونریزی میشه اندازش متفاوته وقتی زود بفهمی با کمی استراحت و شیاف جذب و دفع میشه و از بین میره

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هماتوم حالت لخته خون هستش که چسبیده به جفت و باعث خونریزی میشه اندازش متفاوته وقتی زود بفهمی با کمی ...

من ماه قبلم ۴روز لکه خیلی کم بود روزی یبار مثلا بعد پریود شدم اولین بارم بود

من مله قبلام ۴روز لکه خیلی کم بود روزی یبار مصلاذبعد پریود شدم اولین بازم بود

متوجه نشدم چی نوشتی

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
خداحفظش کنهبعضیا چقدر سنگ دلن

ممنونم زنده باشی

زیاد ولشون کن چقد مهمن که اصن بهشون فکر کنم

خانواده خودت چیزی نمیگفتن درمورد قهرتون یا تحقیرت کنن؟

نه اصلا

خانوادم وضعیت مالی خوبی ندارن اما خدا برام حفظشون کنه حمایت گر خوبی هستن

خیلی حامی منو بچهامو شوهرم هستن اگر یه ذره هم پول دستشون بیاد مثلا وام بگیرن زنگ میزنن میگن مامان اگر شما احتیاج داری بهتون بدیم خودمون قسطشو میدیم از شوهرت بپرس شاید کارش داره درصورتی که ما وضعمون خوبه خداروشکر برا همین دل بزرگشون شوهرمم براشون جبران میکنه کمکشون میکنه تا بتونه از هر لحاظی

من ماه قبلم ۴روز لکه خیلی کم بود روزی یبار مثلا بعد پریود شدم اولین بارم بود

دکتر رفتی سونوت کرد ؟چند هفته بودی

اخه ادم بذه خواهری داشته باشه ک تو روت بگع جلو شوهرش و کوچیکت کنه و باعث خجالت بشه و بیاد مادرتم پر ...

خواهر خودت ؟