2777
2789
نهه هننوز هیچکار نکزدم ازمایش بتا ندادم امروز وسییله نداشتم شوهرم رفته یه شهر دیگه سرکار فردا میزم ا ...

اونی چه میری برات آزمایش بتا بنویسه حتما آزمایش کلی هم برات بنویسه که یه باره بری دکتر وگرنه دوباره میفرستت که آزمایش بده دوباره بیا دوبار باید پول ویزیت بدی

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
بله

من خیلی در برابر حرفا خودمو کنترل میکنم که به ارومی جواب طرفو بدم اما زیادروی کرد پارش میکنم میزارمش کنار برا همیشه چون صبرم لبریز میشه یه دفه

اما خواهرم همون موقع جواب پس میده اونم با تندی

با این حال هم خودش هم شوهرش ازم حساب میبرن ...چون اوایل ازدواجشون بود یه حرفایی تو حضور شوهرش زد و منم جلو شوهرش قشنگ قهوه ایش کردم تا او باشه گ..وه نخوره

فرداشم گریه چ زاری که آبرومو بردی جلوش گفتم اشکال نداره ایندفعه حواستو جمع میکنی که همه حرفی جلو کسی نزنی گفت شوعرم مگه کسیه از خودمونه گفتم پ بهتر دیگه چس ناله هم نکن من جلو همونی که از خودته ری..دم بهت

اگررر بهت برخورد دیگه اینکارو نکن چون فکردی ما نمیتونیم مث تو باشیم ؟فقط تو بگی؟ما هم میگیم!اکر برات مهمه جلو شوهرت نر..ینم بهت جلو اون دهنتو وا نکن که منم جلو همون دهنمو وا نکنم

خیلی میخوای فک بزنی تنهاییم بزن

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک مصرف نتم چند برابر قبل شد تو بار داری چون تنها کاری ک دارم اینه خوابیدم پای گوشی 😁 اینم نبود دیگ دق میکردم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من خیلی در برابر حرفا خودمو کنترل میکنم که به ارومی جواب طرفو بدم اما زیادروی کرد پارش میکنم میزارمش ...

افرین حال کردم خودت چند سالته خواهرت چند سال . خواهرم بی شعور و لد ذات بود اصلا مث من نیس من خیلی که بون و ساده ام .ازدواج کرد خانواده شوهرش بذنر بودن بدتر شدن .وقتی دوسال پیش سررپسزش حامله بود گفته بود ک پدربزرگ شوهرم ک ادم مهربون و باخدایی بود و سنشم بالا بود گفته بود بمیره و پیره و این حرفا درست یادم تیس منم ب ململنم چیز گقتم ماملنم بگوشش رسوند گفتم خب تو دپس داری بگن بکیر چرا درموردش حرف میزنی بعد ایجیم میشینه خیلی گریه نیکنه و وقتی زایید زنگش نزذم بعد چند زوز که بیمارستان بود هنوز گفت زهرا بیاد پیشم یروز ذفتم قبلش اصلا تبزیکن بهش نگفته بودم

یبارم برا کار شوهرم هی من و خانوادمو پر میکرد ک کارش اله لله چرا رفته اون کار ما خفتمون نیشه خالا شوهر خواهرشوهر خودش رفته بود زنذان بخاطر ناموسی .کلا اذمیه ک خر حانواده شوهرش شده

اونی چه میری برات آزمایش بتا بنویسه حتما آزمایش کلی هم برات بنویسه که یه باره بری دکتر وگرنه دوباره ...

ازمایش زایگان نوشتن برام شوهرم نو درمونگاهه ولی ذکتر زنانی ک برم اون کامل برام مینویسه

خصوصی بهتر از دولتیه برم ؟

افرین حال کردم خودت چند سالته خواهرت چند سال . خواهرم بی شعور و لد ذات بود اصلا مث من نیس من خیلی که ...

مث خودش رفتار کن باهاشون

ازمایش زایگان نوشتن برام شوهرم نو درمونگاهه ولی ذکتر زنانی ک برم اون کامل برام مینویسهخصوصی بهتر از ...

آزمایشات اولیه و کلی اینا برو دولتی ولی بعدیا رو برو خصوصی دقیق ترن اصلا بعضیاش که دولتی انجام نمیده چون هزینه زیاده گردن نمیگیره

آزمایشات اولیه و کلی اینا برو دولتی ولی بعدیا رو برو خصوصی دقیق ترن اصلا بعضیاش که دولتی انجام نمیده ...

مگه کلا چه ارمایشایی بابد انجام لدن هم اولیه هم بعدیش مه کفتی

برا بتا بابد ناشتا بود حتما؟ چون برم خصوصی تا شب هستن

مگه کلا چه ارمایشایی بابد انجام لدن هم اولیه هم بعدیش مه کفتیبرا بتا بابد ناشتا بود حتما؟ چون برم خص ...

نه بابا بتا ناشتایی نمیخواد من یا مه شب بود رفتم از دادم

خواهر تا نه ماهگی هزار بار آزمایش میفرستن ژنتیکا بهد هر سونو دوتا دوتا قند و ال و با

اخه بیمارستان دولتی کع عصر و شب نمیگیرن میگیرن؟؟خصوصیه که عصر میگیرن

نه بابا آزمایشگاه تو مرکز بهداشتتون

آزمایشگاه دولتی مرکز شهرتون