2777
2789
عنوان

دردو دل های کسی که اندام تو‌پر داره 😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8619 بازدید | 196 پست
قربونت گلم خوشحالم ک خوشحالی خداروشکر که شما خوشبختی

فدات عزیزم خوشبختی سهم همیشگی قلب مهربونت❤️😘🌹

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تو دیگ تو پر نیسی وقتی کفش برات پیدا نمیشه🤣این اعتنادبنفسو مطمئنم شوهرت بت داده و هی گفته عزی ...

من عکس گذاشتم همه گفتن چاق نیستی

خب میگم که پاهام تپله کلا پایبن تنم و بله همسرمم همین توپر دوست نداره اوایل لاغر بودم خیلی اصلا دوست نداشت

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من همیشه تاپیک هاتو میخونم یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟

نه عزیزم بپرس

میگم من به طور اتفاقی به عکس نصفه از شما دیدم چشماتون قهوه ای بود اما الان چشماتون سبزه یا طوسی حالا ...

اره عزیزم لنزه این بدون لنز الان گرفتم

میگم من به طور اتفاقی به عکس نصفه از شما دیدم چشماتون قهوه ای بود اما الان چشماتون سبزه یا طوسی حالا ...

عکس بی لنز گذاشتم این رنگیه همین الان گرفتم 😅

نه عزیزم منظور بدی نداشتم فقط سوال بود 😅 نیازی به اثبات نیست

حالا گفتم شاید کنجکاوی

تو اون عکسا لنزه ☺️