2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پاک نکردم

وای دور از خودم مگه میداشتم و فقط در مواقع تماس ازش استفاده میکردم

کتاب نمیخونذم قران و نماز زیاد میخوندم با خدا حرف میزدم با بچم حرف میزدم بهم ارامش میداد

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
چه عالی یعنی برا خوابم دور میزاشتی کنار خودت رو تخت نمیزاشتی

اره یخدا ابدا کنارم نبود موقع خواب خیلی ارامش برام مهم بود تو اناق دیگه میزاشتم اگرم کنارم بود مثلا خونه کسی بودیم که شب اونحا میخوابیدم یخورده ازم درو میکردم و رو حالت پرواز میزاشتم

وقتی تو حاملگی ارام شداشته باشی بچتم دنیا اومد آرومه

من مادرشوهر و خواهرشوهرم قطع رابطه بودم نمیدیدمشون برا همین ارامش داشتم بچمم که بدنیا اومد انقده آروم بود توهم تا میتونی آرامش بگیر و استرس رو از خودت دور کن

من اصلا از اینترنت استفاده نمیکردم فوقش یه دقیقه با گوشی شوهرم سرچ میکردم دیگخ هیچی

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
اره یخدا ابدا کنارم نبود موقع خواب خیلی ارامش برام مهم بود تو اناق دیگه میزاشتم اگرم کنارم بود مثلا ...

اره منم برنامه هامو حذف کردم فقط یدونه دارم .با مادرپدرشوهرم قهریم چند ماهه یعنی قهر نبودیم شوهرم باهاشون بحثش شد بعد ململنش ن اثلا زنگ زد ن پیام ن سری هیچی بعد قطع ارتباط شد😐 من عروس دومم و عروس اول هنوز باردار نشده و میشه نوه اول نمیدونم خوسحال میشن یا ن انگار ربادذشوهرمو دوست ندارم و نسبت بهش سنگدلن و کلا بی اخساسن کمی . من نمیدونم تگ ثددرصد باردار بودم چجوری بهشون بگیم

اره یخدا ابدا کنارم نبود موقع خواب خیلی ارامش برام مهم بود تو اناق دیگه میزاشتم اگرم کنارم بود مثلا ...

یسوال دارم من شروع پریودم ۳ام ماه قبل بود .ولب ابن ماه ۲ ام لکه بینی داشتم یعنب اون لانه گزینی بود؟ اگه لانه گزینی بوده پس دو هفتمه الان؟!!

اره منم برنامه هامو حذف کردم فقط یدونه دارم .با مادرپدرشوهرم قهریم چند ماهه یعنی قهر نبودیم شوهرم با ...

منم پسر پسر میکردن پسر اوردم غک مردم حالا چه میکنن باورت نمیشه هنوزم ندیدن پسرمو😶🤣منم به یه ورمه 🤣

یسوال دارم من شروع پریودم ۳ام ماه قبل بود .ولب ابن ماه ۲ ام لکه بینی داشتم یعنب اون لانه گزینی بود؟ ...

ممکنه سونو که بی مشخص میشه

من سر دخترم لکه بینی لانه گزینی داشتم سر پسرم فک کردم لانه گزینیه استراحت نکردم رفتم خونه تکونی خونریزی افتادم لکه بینی مداوم شروع شد استراحت مطلق شدم تا چند ماه تا خوب شدم بخاطر سهل انگاریم هماتوم داشتم فک مردم لانخ گزینیه😂