2777
2789

بچها شوهرم کلا وقتی کم محلی میکرد من میرفتم سمتش ولی این دفعه گفتم بزار خودش درست بشه حالا دو سه روز خیلی سرد هسش با من منم سر این قضیه خیلی عصبی هسم ولی نمیخوام عادت کنه که همیشه من نازشو بکشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من برعکس توام قهر کنم تا عمر دارم نمیرم معذرت خواهی باید اون از من معذرت خواهی کنه چه من مقصر باشم چه اون

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

عادت دادی دیگه

حالا دو سه روز دیگه هم صبر کن

تو سرد نباش عادی باش ولی سمتش نرو کارای خودتو بکن فیلم ببین کیک درست کن نمیدونم درگیر خودت باش بزار بفهمه زیادم مهم نیست 😁

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

من از دیشب قهر بودم

ظهر دیگه گفتم شب برام گل میخری باهات آشتی کنم

گفت نه🤣🤣🤣🤣بعد ناهار اومد دراز کشید

اومدم افتادم روش گفتم شب با گل میخری باهات آشتی کنم

با من گل میخرم برات پرنس شدی واسم 🤣🤣🤣🤣🤣

گفتم من به هر چی فکر کنم میشه میبینی شب گل میخری یا نه

🤣🤣🤣🤣

آخه اگه ادامه دار شد چی

بالاخره بهتر ارابن همیشه اویزونش بشی و فک منه چ مالیه زنجیره خودشیفتگی شوهرتو با بی محلی بهش قطع کن فقط اروم باش و عصبی نشو

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

وای من برعکس توام قهر کنم تا عمر دارم نمیرم معذرت خواهی باید اون از من معذرت خواهی کنه چه من مقصر با ...

نه بحث عذرخواهی نیست مثلا میاد خونمون نمیاد منو بغل کنه یا هرچیزی من باید برم سمتش یا تو خواب دستشو ب من میکنه من باید برم سمت اون

نه بحث عذرخواهی نیست مثلا میاد خونمون نمیاد منو بغل کنه یا هرچیزی من باید برم سمتش یا تو خواب دستشو ...

تو هم بی محلی کنی یاد می گیره که بی محلی نکنه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

عادت دادی دیگهحالا دو سه روز دیگه هم صبر کنتو سرد نباش عادی باش ولی سمتش نرو کارای خودتو بکن فیلم بب ...

خانوادم مرد سالاری از کاراش لذت میبرن ولی من افسردگی گرفتم