2777
2789
عنوان

چجوری رفتار کنیم تو جمع و دبیرستان

144 بازدید | 38 پست

که نه آسیب ببینیم و رفاقتمون با همه خوب بمونه شوخی کنیم بخندیم یا خودمونو بگیریم چه اندازه همرو بگین یا چیکار کنیم ک پشتمون غیبت نباشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چیتو رو نکن واسه بقیه

زیادی یکیو گنده نکن شاید تو از ته دلت طرفو به عنوان رفیق دوس داشته باشی ولی بعد طرف فکر میکنه چه خبره قیافه میگیره

خودتو نگیر ولی شلم نباش بگو بخند کن صمیمی باش ولی یه سری چیزارو نگو

خودم بودن جالب نیست واسه همین اونجوری رفتار نمیکنم

برعکس خودت بودن بهترین کاریه که دبیرستان می تونی برای خودت انجام بدی

اگه خودت بودن رو دوست نداری قطعا یه ورژن بهتر از خودت تو ذهنت هست سعی کن اون باشی

همه چیتو رو نکن واسه بقیه زیادی یکیو گنده نکن شاید تو از ته دلت طرفو به عنوان رفیق دوس داشته باشی ول ...

واقا سختههه ولی حرفت کاملا درسته نباید کسیو گنده کرد و تا طرف کامل میشناسه و نقطه ضعفامو میفهمه همونارو روم پیاده میکنه

دخترا پشت همه همیشه حرف میزنن پس ابنکه پشتت حرف نباشه بیخیال شو کتاب ایین دوست یابی خیلی کمکت میکنه ...

دقیقا ولی آخه چرا؟

اصلا قشنگ و جالب نیست من خودم همچین شخصیتی ندارم ولی خیلی تر و تمیزم و حسابی به قیافم میرسم شکل و ظاهری هم خوبم بخاطر همین نزدیکم میشن ولی بعد که همه چیزمو واسشون رو میکنم و ضعفامو میگم شروع میکنن به سواستفاده و پیاده کردن همونا روم و حسابی جلوشون ضعیفم.