2777
2789
عنوان

چجوری رفتار کنیم تو جمع و دبیرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 38 پست
مثلا شوخی و اینا کنم چی بگم تا چه حد

والا با همه هم نمیشه شوخی کرد

اگه ذاتا شوخ طبعی بچه ها می فهمن اینو و خب طرفدار داری تو کلاس ولی اگه ذاتا شوخ طبع نیستی پیشنهاد می کردم شوخی رو نکن

اینو باید خودت بسنجی بستگی به جو کلاس داره که تا چه حد چی رو بگی

کلا روی خط باش نه بالا نه پایین که درگیر دراما نشی

عزیزم تو هر کاری کنی پشتت حرف هست

اما اگه کلا حرف نزنی و سرت تو لاک خودت باشه راجب خودت و خانوادت و علایقت و ... هیچی نگی کسی بهت توهین نمیکنه کسی قضاوت و دخالت و تحقیرت نمیکنه و جرعت نمیکنه باهات بد رفتار کنه

اما همچنان ممکنه پشتت حرف باشه که فلانی مرموز وعجیبه و ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه رو که نمیشه راضی نگه داشت بنظرم با یکی دوتا گرم بگیر به بقیه هم احترام بزار غیبت نکن مسخره نکن ت ...

آخه همیشه یکی پیدا میشه بخواد منو تو جمع کوچیک کنه و اکثرا اون شخص همونیه که اوایل باهاش صمیمی بودم و نقطه ضعفامو میدونه.

دقیقا ولی آخه چرا؟اصلا قشنگ و جالب نیست من خودم همچین شخصیتی ندارم ولی خیلی تر و تمیزم و حسابی به قی ...

بهت گفتم اطلاعات نده بهشون

پشت حرف زدن از حسادته میخوای پشتت حرف نزنن خودتو پایین تز ازشون بگیر

برعکس خودت بودن بهترین کاریه که دبیرستان می تونی برای خودت انجام بدیاگه خودت بودن رو دوست نداری قطعا ...

خیر کلا از خودم متنفرم چون همیشه ادما نزدیکم میشن باهاشون صمیمی میشم و همه چیزمو تعریف میکنم و همونا بدترین ضربه هارو میزنن و جوری که دشمنام اینقدر اذیتم نمیکردن و کاری بهم نداشتن این اصلا درست نیست و قطعا یه مشکلی دارم.

عزیزم تو هر کاری کنی پشتت حرف هست اما اگه کلا حرف نزنی و سرت تو لاک خودت باشه راجب خودت و خانوادت و ...

آروم بودن اذیتم میکنه نمیتونم ولی آدم شلوغ کلی دشمن ممکنه داشته باشه و...

خیر کلا از خودم متنفرم چون همیشه ادما نزدیکم میشن باهاشون صمیمی میشم و همه چیزمو تعریف میکنم و همونا ...

نه عزیزم تو مشکلی نداری برعکس خیلی لطف می کنی به اونا که

اونارو آدم های نزدیکی به خودت می دونی و سفره دلت رو باز می کنی

اونان که مشکل دارن و حقیرانع دنبال اینن که بهت آسیب بزنن

تو تنها کاری که می تونی برای خودت بکنی اینه که از این آدما دور شی از خودت و چیزی که هستی محافظت کن نزار کسی شخصیت عواطف و احساسات رو جوری زیر سوال ببره که حتی به خودت شک کنی

والا با همه هم نمیشه شوخی کرداگه ذاتا شوخ طبعی بچه ها می فهمن اینو و خب طرفدار داری تو کلاس ولی اگه ...

با اینکه میدونستن دارم شوخی میکنم یکی بخش برخورده بود و میگف طرف داره اذیتم میکنه و تیکه میندازه بهم

بهت گفتم اطلاعات نده بهشون پشت حرف زدن از حسادته میخوای پشتت حرف نزنن خودتو پایین تز ازشون بگیر

بخدا نمیشه همیشه من بگم چشم و فلان و یجا میبرم میپرم به بعضیاشون ....

با اینکه میدونستن دارم شوخی میکنم یکی بخش برخورده بود و میگف طرف داره اذیتم میکنه و تیکه میندازه بهم

ببین همه نمی تونن نیت کسی رو مثبت برداشت کنن

و زاویه دید های متفاوتی هست

تو با اینکه نیت منفی از اون شوخی نداشتی به خاطر ذهنیت خودش منفی برداشت کرده و این مزخرفات رو گفته

تو یا می تونی توضیح بدی که بهتری کاره یا اصلا کاری نداشته باشی ذهن مریض رو نمیشه با این حرفا اوکی کرد ک

تو سن شما همینطوره

ولی آخه درسته همه اوایل باهام صمیمین و بیشتر سمت من میان تا کس دیگه و بعدش یهو فاصله میگیرن و تا میتونن بی محلی میکنن؟آخه چه مشکلی میتونم داشته باشم