2777
2789
عنوان

چجوری رفتار کنیم تو جمع و دبیرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 38 پست
نه عزیزم تو مشکلی نداری برعکس خیلی لطف می کنی به اونا که اونارو آدم های نزدیکی به خودت می دونی و سفر ...

دور بشم بیشتر بهشون برمیخوره ک این خودشو میگیره

ووو اینم بگم یهو کلی قربون صدقم میرن فردا میرن پشتم کلی حرف میزنن و یهو بزور سلام میکنن اینا یعنی چی😐😐😐

ببین همه نمی تونن نیت کسی رو مثبت برداشت کننو زاویه دید های متفاوتی هستتو با اینکه نیت منفی از اون ش ...

اها یکی از بدیام اینه خیلی توضیح میدم و فکر میکنن دروغ میگم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی آخه درسته همه اوایل باهام صمیمین و بیشتر سمت من میان تا کس دیگه و بعدش یهو فاصله میگیرن و تا میت ...

ببین دقیقا یه برادر زاده دارم مشکل تورو داره کلاس نهمه

مشکل اون اینه که پشت سر بقیه حرف میزنند به یکی زیادی میچسبه عادت داره برا بقیه قیافه بگیره بعد یه مدت هم بهم میزنن این میمونه تنها وغصه میخوره حالا شما ببین کجای کار. و بد میری

ببین دقیقا یه برادر زاده دارم مشکل تورو داره کلاس نهمهمشکل اون اینه که پشت سر بقیه حرف میزنند به یکی ...

وای دقیقا همینم ولی پشت ادما حرف نمیزنم ولی وقتی از کسی خوشم نیاد ضایس از حرفام و نگاهام و وقتی همه از یه نفر بدشون بیاد منم راحت بدم میاد... انگار یه خشم توم هست که باید خالیش کنم رو یکی چون همیشه تیم میشدن اذیتم میکردن میشه بیشتر از برادرزادت بگی؟؟؟؟

نه که همش بگی چشم از خودت تعریف نکن خودتو بالا نگیر نشون نده همه چیز بلدی و میدونی بگو بخند

همیشه تا بخوام ذره ای خودمو بالا ببینم میزنن تو پرم و میخوان بگن آدم خاصی نیستی

دور بشم بیشتر بهشون برمیخوره ک این خودشو میگیره ووو اینم بگم یهو کلی قربون صدقم میرن فردا میرن پشتم ...

اوه اوه اوه چقد سمی

چه جوری حتی با اینا حرف می زنی

دورشو ازشون بزار بگن نزار حرفاشون روت تاثیر بزاره این سه سال رو برای خودت تروما نکن

وای دقیقا همینم ولی پشت ادما حرف نمیزنم ولی وقتی از کسی خوشم نیاد ضایس از حرفام و نگاهام و وقتی همه ...

اصلا با آدم کنار نمیاد یبار حالش خوبه یبار حالش بده از تو داره رنج میکشه معلومه چون پدر مادرش هم جدا شدن دیگه بدتر دوست داره آدما رو اما نمیخوادبهشون بگه نمیخواد که آدما بدونن دوسشون داره اصلا خود در گیری داره تو مدرسه هم همینه از اینکه تنها هست عذاب میکشه اما نمیتونه ارتباط هم بگیره در لحظه یه کارایی میکنه دیگران از این بدشون میاد خودش نمیخاد ولی اینکارا و میکنه