یه تومن که هر ماه همینطوری میده واسه خودم جمع میکنم خرجامم هر چی باشه میگم فلان چیزو میخرم پولشو برمیدارم به خدا نمیدونم ماهی چقدر میشه ولی اصلا ولخرج نیستم همین خرج لباسو لوازم ارایشو اینا دیگه
خب الان15قسط شماره بدهخودشم قسط داشته باشهبرام جالب بود بدونم شغلش چیه ک درامدش میتونه کفاف بده
ما هر دوشاغلیم. به جای پول توجیبی من، قسط منو میده
هرجا هم کم اورد دوباره رو خودم حساب میکنه!
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
من مقصر خودمم بچگی کردم تو نامزدی و و عقد بابام خرجم میداد خرج لباس و پول تو جیبی و دانشگاه و اسنپ و.... از اون پول نمیگرفتم میگفتم گناه داره و.... ازش پول که نمیگرفتم خیلی وقتا براش لباس میگرفتم ماشینش خراب میشد پول میزدم کارتش بد عادت شد بعد ازدواج کارتم شد صفر پول نقد هم هیچی دستم نیس
اما زن داداشم از همون اول هی به داداشم میگفت پول بزن کارتم برم ارایشگاه برم فلا کن لباس بخرم فلان طلا بخرم قیمت های اصلی رو هم نمیگفت چند برابر میگفت بعد ازدواج کل وام و گرفت داد طلا داداشم هر چی کار میکنه مستقیم میره کارت زنش دست داداشم هیچی نیس
ما هیچیمون با برنامه نیست هرچی کرمش باشه کارتشو دستم نمیده منم اصلا نمیتونم پس انداز کنم و همیشه لنگ پولم با اینک کلی پول میده دستم من نمیتونم از این وسطا ی قرون پس انداز کنم پس اندازم کنم فرداش خرج میکنم😂