2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره منم دقیقا مثل خودتم و جاری و برادرشوهرم معتقدن هم من خسیسم هم شوهرم درحالیکه بنظر خودم فقط خرج ب ...

وای منم عاشق طلا.البته من جاریم خیلی بخودش میرسه ولی من خودمو با اون مقایسه نمیکنم من سه تا بچه دارم و از اینکه برای آینده اونا پس انداز میکنم خوشحالم.من فقط ولخرج نیستم.برای بچه هامم همیشه لباس میخرم اسباب بازی میخرم همه چی به اندازه.مثلا سی تومن حقوق اول ماه نصفش پس انداز میکنم بقیه رو تمام خرج میکنم مدیریتش میکنم تا آخر ماه

اصلاح میشه کرد و میتونه چندماه نگه داره مثلا دو سه ماه یه بار از پیج های ارزون یه مانتو یا لباس خونه ...

اون یه تومنو واسه خرجام نمیده که🤣🤣

میده واسه خودم جمع کنم وگرنه همه چیو میخوام بخرم میگم فلانقدر میزنه به کارتم دیگه اونا مبلغ ثابت نداره هر ماه خرجا متغیره

قراداد میبنده یا همه رو واریز میکنن تو حساب من یا بعداً خودش واریز میکنه تو دستش مقدار پولی که وسایل میگیره میمونه منم منع خرید ندارم هر چی بخوام میخرم ولی رعایت میکنم برا خریداری بزرگتر جم میکنم