2777
2789
عنوان

ی لحظه لطف میکنید بیاین در مورد هیزی دامادمون

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 52 پست
شما خودت چند سالته عزیزم؟داماد چند سالشه به نظرت اینکاره س ؟یعنی با کس دیگری هم در رابطه س؟مذهبی هست ...

من سی و سه سالم.ایشون فک کنم پنجاه و شش..ن مذهبی نیست یعنی نماز نمیخونه واینا.ولی کمک میکنه ب فقیرا کلا ادم خوبی بود.بخوام حق یگم..همیشع فک میکردم خیلی پاکه ولی بعد ایکه ب خودم گفت نمیتونم در مورد پاک بودنش نظر بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش باور میکردن 😔

اختلاف سنی مون زیاده

مثلا من ۲۵ بودم اون ۴۰

بهش میگفتم عمو

از بچگی دامادمون بود

اشتباه من این بود ک عروسی میرفتیم خواهرم فیلم میگرفت ازم دامادمون هم میدید... وگرنه من همیشه جلوی اون بدون آرایش و لباس گشاد و روسری داشتیم

من سی و سه سالم.ایشون فک کنم پنجاه و شش..ن مذهبی نیست یعنی نماز نمیخونه واینا.ولی کمک میکنه ب فقیرا ...

عزیزم هم سن منی..خدای من پیرمرد نزدیک ۶۰ سالگیشه.ان شالله که دیگه هیچوقت این رفتار رو نداشته باشه با هیچکس...حداقل بخاطر خانمش گناه داره

به کسی نگو دیگ . الکی ابروی خودتو نبر . اونا دلسوز تو نیستن . بعدا تیکه بارونت میکنن . فقط دور باش ح ...

😐😐 ن عزیزم خانواده من ایطو نیستن اجیم چ گناهی کرده.ولی بازم مرسی

اختلاف سنی مون زیاده مثلا من ۲۵ بودم اون ۴۰بهش میگفتم عمواز بچگی دامادمون بوداشتباه من این بود ک عرو ...

اخ عزیزدلم.من چقد بابت اینا خودمو زجر میدادم و مقصر میدونستم خودمو.ولی باور کن تقصیر از تو نبوده او ادم پستی بود