2777
2789

دوستان بشدت به کمکتون نیازدارم

با آقایی حدودا ۵۵ ساله آشنا شدم که در نگاه اول هر دو خیلی از هم خوشمون اومد ولی بخاطر اختلاف سنی شاید، (من ۳۱ سالمه) هر دو تا الان سکوت کردیم.

این آقا دارای تحصیلات و موقعیت اجتماعی خوبی هم داره و مذهبیه.

البته متوجه شدم که متاسفانه خانمش هم یکسال از دنیا رفته.

خیلی محبت داره وقتی رودر رو میشیم و علاقه از چشماش میباره ولی انگار دلش میخواد من شروع کنم .

البته بگم چون مطمئنم علاقه داره ، حاضرم اولین قدم جدیو بردارم .. فقط نمیدونم با چه لفظی و از چه دری بگم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

واقعا بهش علاقه داری؟ با سنش مشکل نداری؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه اولین قدم رو شما برنداری؟

چرا؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
قبلا ازدواج کردید؟

بله. جداشدم.

واقعا بهش علاقه داری؟ با سنش مشکل نداری؟

اره بخدا

بچه نیست که واقعا بخواد خودش میاد جلو

نه فک میکنی

اینا که سنشون میره بالا خیلی غرورشون زیاد میشه

آقای ۵۵ ساله سوای نگاهی که به دنیا و همه چی داره

از خیلی لحاظ دیگه توانایی برآورده شدن نیازهای شما رو نداره

شما ۳۰ ساله و پر از شور جوانی هستی

دوست داری خیلی کارها بکنی کنسرت بری کوه بری کویر بری

هرچقدرم روحیه ش خوب باشه و پایه باشه از نظر جسمی توانایی ش ممکنه نتونه همراهی کنه

از نظر زناشویی هم به نظرم ممکنه دچار مشکل بشید