2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 32 پست
خوندی

واقعیتش نه چون نیاز ندیدم

ولی خب نویسنده اش عباس ولذیه خیلی تعریفش رو میکنن هم تو حوزه مشاوره خانواده هم مشاور کودک و تربیت

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

من اقدام نکردم دو ماهم تموم سده بود فهمیدم باردارم منتظرم بزرگ بشه جدا بشم بچم بردارم برم اللن راه ح ...

والا من که مجردم. نمیدونم چطوری میشه یه مرد رو خام کرد.

فقط میتونم بگم خودتو مشغول کن. باهاش بحث نکن. سکوت کن. سرگرم بچه ت باش

و حواست باشه به هیچ عنوان دوباره باردار نشی

کاربری دست دو نفره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک بر سرشپس زن میخواست چکار کنه؟برو شکایت کن نفقه خودتو و بچه ت رو کامل بگیر وگرنه طلاق بگیر ازش.اگ ...

باهان رابطه ندارم دیگه واقعا خاک بر سرش کپی خانوادشه لعنت به همشون من مظلوم گیر آوردن تا تونستن آزارم بدن با فوق لیسانس نشستم خونه داری و بچه داری البته بچم وظیفه منه ولی اون حتی بچه رو بغل نمیکنه لعنت بهش بمیره طلاق خدایی بشه راحت بشیم

باهان رابطه ندارم دیگه واقعا خاک بر سرش کپی خانوادشه لعنت به همشون من مظلوم گیر آوردن تا تونستن آزار ...

اگه جدا شی، خدا یه مرد خوب رو سر راهت قرار میده.

مرد خوب هم قرار نده، حداقل سایه این مرتیکه رو از سر بچه ت برداشتی.

به نظرم قبل از اینکه بزرگ بشه و به باباش وابسته بشه، جدا شو.

کاربری دست دو نفره. 

اگه جدا شی، خدا یه مرد خوب رو سر راهت قرار میده.مرد خوب هم قرار نده، حداقل سایه این مرتیکه رو از سر ...

وآهسته نمیشه بچه های اللن باهوشن گلم وقتی بهش محبت نکنه وابستگی نیست دخترم وابسته من و مامان بابام و خواهرم

میترسم بچم بگیره چرا دارم خانوادم هستن ماشین دارم پول پیش خونه خودم دادم اون هیچی نداره

پس دیگه نمون تو این زندگی

بچه ات مگه کوچیک نیست؟ تا این مدت دادگاه هم بچه رو میده به تو بعدم که کافیه عدم صلاحیت شوهرت واسه نگه داشتن بچه رو ثابت کنی

پس دیگه نمون تو این زندگی بچه ات مگه کوچیک نیست؟ تا این مدت دادگاه هم بچه رو میده به تو بعدم که کافی ...

اون به شدت عصبی ،چجوری ثابت کنم؟صداش ضبط کنم میشه؟اره۶ماهش دخترم