2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

257 بازدید | 32 پست

خانما من حدودا ۸ ساله ازدواج کردم ی دختر ۶ ماهه دارم لطفا بهم یاد بدید با شوهر بد دهن عصبی وحشی چجوری کنار بیام البته بخاطر بچم کنار بیام خسیس هم هست خستم کرده توروخدا راهی قلقی بلد اید بگید انجام بدم من خرش کنم پوزش از این لفظ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا چرا حاضر شدی از همچین مردی یه بچه بی گناه بیاری که حالا سنگینی همه سختی ها بیوفته رو دوش تو 🚶 ...

گلم بچم خدا خواسته شده ۸ سال جلوگیری کردم ولی بچه دار شدم بوتر شده حتی کتکم میزنه همش بد لحن خستم ازش راه حل بده لطفا

بچم خدا خواسته شده گلم ولی خب بچم عاشقشم پناهش منم باید کنار بچم باشم

الان که به دنیا اوردیش اره باید کنارش باشی

ولی اگه شوهرت انقدر بده، کاش اصلا برای به دنیا اوردنش اقدام نمیکردی...

حالا که میگی خدا داده دیگه چی بگم

کاربری دست دو نفره. 

الان که به دنیا اوردیش اره باید کنارش باشیولی اگه شوهرت انقدر بده، کاش اصلا برای به دنیا اوردنش اقدا ...

من اقدام نکردم دو ماهم تموم سده بود فهمیدم باردارم منتظرم بزرگ بشه جدا بشم بچم بردارم برم اللن راه حل بدید بچم گناه داره این وحشی لیاقت من و بچه رو نداره

عزیزم حالا که شده بچه مال خودم و نوکر بچمم خرج بچم بابام داده از اول هم این گدا نمیده پول داره ها نم ...

خاک بر سرش

پس زن میخواست چکار کنه؟

برو شکایت کن نفقه خودتو و بچه ت رو کامل بگیر وگرنه طلاق بگیر ازش.

اگه بابات خرجتون رو میده، طلاق بگیر برو. یهو دیدی یه بچه دیگه هم گذاشت تو دامنت اونوقت میخوای چکار کنی؟

کاربری دست دو نفره.