shaama مدیر استارتر عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 6426 عنوان توی این ویروس آبریزش و گرفتگی بینی و تنگی نفس هم داشتین 71 بازدید | 8 پست پسرم بعد دوهفته حالت زکام داره هنوز و بد نفس میکشه دکتر بردم گفت ریه هایش حساس و هایپر شده دوتا اسپری داد نمیدونم دیگه چکار کنم تجربه ای دارید کمکم کنید نگرانم. اصلا از بینی نمیتونه نفس بکشه هی با دهن نفس عمیق میکشه 1404/09/14 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5801 من خودم دو هفته یبار گرفتم الانم مریضم از مرگ بدتر بود ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
shaama مدیر استارتر عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 6426 من خودم دو هفته یبار گرفتم الانم مریضم از مرگ بدتر بود این علائم هم داشتین تنگی نفس و حالت زکام
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5801 این علائم هم داشتین تنگی نفس و حالت زکام آره شدید بدترین مریضی تمام عمرم بود ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
shaama مدیر استارتر عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 6426 آره شدید بدترین مریضی تمام عمرم بود با چه دارویی خوب شدین عزیزم دلم به حال پسرم میسوزه .همش آبریزش گرفتگی بینی سرفه تنگی نفس
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5801 با چه دارویی خوب شدین عزیزم دلم به حال پسرم میسوزه .همش آبریزش گرفتگی بینی سرفه تنگی نفس خوب نشدم هروز بدترمیشم بجای بهتر شدن.ببر درمانگاه براش بخور بزارن ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
shaama مدیر استارتر عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 6426 خوب نشدم هروز بدترمیشم بجای بهتر شدن.ببر درمانگاه براش بخور بزارن بخور داریم عزیزم ولی انگار بخور بدترش میکنه سرفه اش رو بیشتر میکنه.
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5801 بخور داریم عزیزم ولی انگار بخور بدترش میکنه سرفه اش رو بیشتر میکنه. دارو میریزی داخلش؟تو درمانگاه یچیزی میریزن تو بخور ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
shaama مدیر استارتر عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 6426 دارو میریزی داخلش؟تو درمانگاه یچیزی میریزن تو بخور نه ندارم دارو