melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4859 عنوان تاحالا شده بخاطر بی پولی یه جایی یا پیش کسی خجالت بکشید 🙂⁉️ 184 بازدید | 26 پست من بشخصه زیاد 🥲مخصوصا بین دوستام....همه تلاشم اینه درس بخونم مستقل بشم حداقل خودمو نجات بدم برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍. دیروز | 21:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86451 ن اصلا همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
minayism عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1675 اره من بیکار بودم یکبار یکی از همسایه ها بهم گفت یکار خوب برات سراغ دارم تو مدرسه چایی ببری برای معلماناراحت شدم راستشحس میکنم چون مامانم خسیس بود هرچی میگفتم وضع مبل خونه رو سر سامون بدیم همراهی نمیکرد اینو گفت زنه
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 25084 آفرین بهت . بخدا بهترین کارو میکنی منم مثل تو ام احسنت بهت ایشالایه رشته ی توپ قبول شی
روشناایی عضویت: 1404/09/04 تعداد پست: 250 یهویی یه اتفاقی افتاد ورشکسته شدیم خونمون اومد محله پایین و...این باعث شد خودم هی مقایسه کنم حسرت بخورم چرا اینطوری شد و پس رفت کردیم کاربری دست دونفر😊
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4859 اره یکبار یکی از همسایه ها بهم گفت یکار خوب براتون سراغ دارم تو مدرسه چایی ببری برای معلماناراحت شدم ... وای منم مثل توهم اون دفعه مادر دوستم گفت برو سرایداری اسم بنویس کار کن از این وضع در بیایی منم ناراحت شدم چون دارم درس میخونم بزا کنکورم برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4859 اره من بیکار بودم یکبار یکی از همسایه ها بهم گفت یکار خوب برات سراغ دارم تو مدرسه چایی ببری برای معل ... ماهم شرایط خونمون مثل شماست یعنی خواستگار میاد برام دلم میخواد اب بشم بزم زمین برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4859 آفرین بهت . بخدا بهترین کارو میکنی منم مثل تو ام احسنت بهت ایشالایه رشته ی توپ قبول شی مرسی عزیزم ان شاالله 💙 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4859 یهویی یه اتفاقی افتاد ورشکسته شدیم خونمون اومد محله پایین و...این باعث شد خودم هی مقایسه کنم حسرت بخ ... الان درست شدید ؟؟؟ما از اولش همین بودیم و هستیم 💔 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4859 جایی نمیرم که بفهمن پول کمی دارم کسی بیاد چی؟🥲 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
minayism عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1675 وای منم مثل توهم اون دفعه مادر دوستم گفت برو سرایداری اسم بنویس کار کن از این وضع در بیایی منم ناراح ... حتما درس بخون یه حرفه خوبم پیدا کن من بخاطر نگه داری از مادرم نتونستم تو خونه موندم دارم ازدواج میکنم ولی خب میدونم تو ازدواجم تو سری خور میشم و مورد خیلی بهتری گیرم میومد اکه اوضاع زندگیم انقد نابسامان نبود یا تحصیلات داشتم
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 25084 وای منم مثل توهم اون دفعه مادر دوستم گفت برو سرایداری اسم بنویس کار کن از این وضع در بیایی منم ناراح ... بخدااااا مشغول زمبه ای خوب درس نخونی تا مامان رفیقت و ضایع نکنی اقرین گل دختر خوب بخون
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4859 حتما درس بخون یه حرفه خوبم پیدا کن من بخاطر نگه داری از مادرم نتونستم تو خونه موندم دارم ازدواج میکن ... عزیزدلمم 🥺🥺🥺🫂چشمم میخونممم شرایط همسرتون چیه اگر مشکلی نبود بگو؟؟ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4859 بخدااااا مشغول زمبه ای خوب درس نخونی تا مامان رفیقت و ضایع نکنی اقرین گل دختر خوب بخون چشممممم🥺🫂 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.