2777
2789

بچه ها یکی از دوستام چند روز متاسفانه بر اثر گازگرفتگی فوت شد و خیلی ناراحتم براش و مثل اینکه وقتی تو خونه تنها بوده دچار گازگرفتگی شده و کسی پیشش نبوده. الانم هممون فقط برامون سواله که چرا شیر گاز شهری باز بوده و لوله بخاری هم کج شده بوده و نمیدونیم اصلا خود.ک.شی بوده یا اتفاق بوده ،اگه کسی خودش یا اطرافیانش چنین تجربه مشابه ای داشته بهم بگه بنظرتون کدومش باعث مرگش شده 😢😭

و اینکه ادم موقع مرگ با گاز گرفتگی درد تجربه میکنه؟؟خیلی ناراحتم براش دوست ندارم باور کنم که موقع مرگش خیلی درد کشیده باشه😭😭😭😭😭😭

تروخدا صادقانه و درست بهم اطلاعات بدین اگه چیزی میدونین😭😭😭

حالا هرطوری فکر نکن دربارش

اگ شیر گاز باز بوده و جرقه میزده که چند تا خونه دیگرم خراب میکرده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
حالا هرطوری فکر نکن دربارش اگ شیر گاز باز بوده و جرقه میزده که چند تا خونه دیگرم خراب میکرده

چی جرقه میزد مثلا؟

اخه واقعا خیلی ناراحتشم ،طفلکی گناه داشت واقعا

بنظرت گاز شهری کشنده است؟

اخه از اون روز به بعد منم همش استرس گرفتم با گاز بخاری یا اجتقی چیزی حفه شم ،اصن فوبیا گرفتم😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB