2777
2789
عنوان

تاحالا شده بخاطر بی پولی یه جایی یا پیش کسی خجالت بکشید 🙂⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 26 پست

شرایط زندگیت درچه حده

منم خونه پدرم افتضاحه

دو سه تیکه کابینت فلزی دارن

فرش قرمز سی سال پیش

حتی کابینت زیر سینک هم ندارن😔

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرایط زندگیت درچه حدهمنم خونه پدرم افتضاحهدو سه تیکه کابینت فلزی دارنفرش قرمز سی سال پیشحتی کابینت ز ...

وای تو منی یا من توهم ؟؟💔💔💔💔

ماشین درب و داغون و خیلی قدیمی داریم همش خرابه همش

درو دیوارای خونمون گچاش کنده شده یجوریه اصن

وسایلامون قدیمیه 🥲

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

وای تو منی یا من توهم ؟؟💔💔💔💔ماشین درب و داغون و خیلی قدیمی داریم همش خرابه همش درو دیوارای خونمو ...

ماشین بابام پیکانه

اما من اشتباه کردم و درس نخوندم تورو خدا هرکاری کردی فقط درست بخون ویه رشته آینده دار قبول شو

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ماشین بابام پیکانهاما من اشتباه کردم و درس نخوندم تورو خدا هرکاری کردی فقط درست بخون ویه رشته آینده ...

چشممم عزیزم دعا کن برام همین امسال فرهنگیان قبول بشم نجات پیدا کنم 🥺

ان شاالله شماهم یه ازدواج موفق داشته باشی💙

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چشممم عزیزم دعا کن برام همین امسال فرهنگیان قبول بشم نجات پیدا کنم 🥺ان شاالله شماهم یه ازدواج موفق ...

عزیزم من ده ساله که ازدواج کردم من ۳۲. سالمه

وضع مالی شوهرم بد نیست ولی خوب هزارجور مشکل داریم

وای تو منی یا من توهم ؟؟💔💔💔💔ماشین درب و داغون و خیلی قدیمی داریم همش خرابه همش درو دیوارای خونمو ...

برا ما هم همینه برا این چیزا خجالت نکش تلاش من خودتو بکشی بالا

برا من هم دعا کن

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

عزیزم من ده ساله که ازدواج کردم من ۳۲. سالمهوضع مالی شوهرم بد نیست ولی خوب هزارجور مشکل داریم

عزیزممم ان شاالله که خدا برات بسازه 🥺♥️

بهت چله سوره حشر رو پیشنهاد میکنم برای رفع مشکلات سخته اگر اعتقاد داری امتحانش کن 💚

برا ما هم همینه برا این چیزا خجالت نکش تلاش من خودتو بکشی بالا برا من هم دعا کن

ان شاالله که توهم به هرچی دلت میخاد برسی قشنگم

عزیزممم ان شاالله که خدا برات بسازه 🥺♥️بهت چله سوره حشر رو پیشنهاد میکنم برای رفع مشکلات سخته اگر ا ...

ممنون گلم،موفق باشی