2777
2789
عنوان

یه زنه تو کمیته امداد بود تا ارنج النگو دستش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 56 پست
از کجا میدونید طلا بودهاز ظاهر نمیشه قضاوت کرد

اتفاقا یکی از بستگان نزدیک شوهرم تحت پوشش کمیته هست سه تا تک پوش .۶تاالنگو و چندتا سکه داره.

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

خب طلا که به ادم پول نمیده شاید با سختی خریده شاید برا وقتیه طلا ارزون بودهبعدم قرار نیست این خانوم ...

طلا پول نمیده؟؟طلا خود پوله.طلا الان باارزش ترین چیز جهانه. کسی که این همه طلا داره چه احتیاج به کمک کمیته داره اخه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا تصوراتم ریخت بهم.فکر کردم اونایی که میرن کمیته ظاهر ساده ای دارن و هیچ گونه طلا و چیز باارزشی ند ...

یه گدا بود دوره ای میومد در خونمون درخواست برنج و لباس و پتو و... اینا میکرد مامانمم دلش میسوخت میگفت اینو میشناسم دیگه... یه بار سرما خورده بودیم رفتیم درمانگاه اون زنه اونجا بود، به قول شما تا ارنجش النگو که تا اونموقع مامانم ندیده بود و لباساش به قدری نو و مرتب بود که انگار الان از خرید برگشته در صورتی که با ظاهر داغون میومد گدایی بعد اون مامانم درو براش باز نکرد

طلا پول نمیده؟؟طلا خود پوله.طلا الان باارزش ترین چیز جهانه. کسی که این همه طلا داره چه احتیاج به کمک ...

شما الان یه تیکه طلا داشته باشی ماهانه بهت پول میده خرجاتو میده ؟

بری بفروشی نهایت به یه زخمی بزنی بعدش چیکار کنی

درسته طلا گرون شده ولی مطمئن باش بفرشه با پولش نمیشه کاری کنه چون همه چیز هم پا به پاش گرون شده

کلا تصوراتم ریخت بهم.فکر کردم اونایی که میرن کمیته ظاهر ساده ای دارن و هیچ گونه طلا و چیز باارزشی ند ...

منم همین تصور داشتم

تا اینکه خواهرم اونجا کارآموزی انجام داد

چندبار که رفتم دنبالش یکم که نشستم هی دیدم اووووه چه خبره

یه خانمایی میان چه رنگ موهااااییی

همه اکثرا ماشین دارن

و ...

تازه خواهرم گفت مددکار وقتی یه نفر یه کمکی میاره

یه هرکی دلش بخواد زنگ میزنه و به اون میده یا بین چندنفر انتخابی خودش تقسیم میکنه

یه خانم های مطلقه عضو کمیته هستن

که متاسفانه سرتاپاشون ژل و فلان مانتو و ماشین هست

انگار کورن نمی بینن اینا رو

برای همین من همیشه گفتم به کمیته کمک نکنید

به نیازمندان نمیرسه

ببین مثلا قانون دارن دختر خانواده عقد کرد باید از تحت پوشش خارج بشه

اما من یکی رو میشناختم عقد کرد اما مددکارش خارجش نکرد

من کساییو میشناسم ک همسر وهمچیشونم اوکی زیر نظرکمیته هستن چون پارتی دارن لعنت ب ناعدالتی یسریا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

شما الان یه تیکه طلا داشته باشی ماهانه بهت پول میده خرجاتو میده ؟بری بفروشی نهایت به یه زخمی بزنی بع ...

خیلی ها هیچ طلایی ندارن که حتی مدت کمی باهاش سر کننپس اونا چی؟؟کمیته مال بی بضاعتهاس نه این اشخاص

خیلی ها هیچ طلایی ندارن که حتی مدت کمی باهاش سر کننپس اونا چی؟؟کمیته مال بی بضاعتهاس نه این اشخاص

ماهی چه قدر میدن مگه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

یکی از بستگان نزدیک خودم خونه بالا شهر ماشین و کار داره و جوانم هست بیماری هم نداره ولی با رئیس کمیته دوست هست هر موقع اقلام میدن به اینم میدن یکبار با من بود بخاطر اون به منم دادن منم همون اقلام را سرچهارراه به کودک کار دادم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم