2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی ( مینیمالیستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 12554 بازدید | 486 پست
❌چالش فردا پاکسازی لوازم آرایش هست👰🏻♀️💄تاریخ انقضای لوازم رو چک کنید👛لوازم آرایش روزانه رو از لو ...

سلام

چالش لوازم آرایش و مینیمال واقعی باید باشم من☺️

خروجی ۲تا مام که تقریبا تموم شده یکم دیگه استفاده کنم میندازم بیرون

اصلا وقتم ونگرفت ۱ دقیقه هم نشد

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
سلام خوبید شما تو فر یا ماکروفر کیک درست میکنید ؟؟میشه راهنمایی کنید جنس ظرفتون چیه ودما و زمان ؟من ...

سلام گلم

منم تو فر کیک می پزم

کیک های عصرانه با دمای ۱۸۰ به مدت حدود یک ساعت

قلق فرها با هم فرق داره

ظرف های فلزی که به رنگ نقره ای مارک موج[از هر لوازم قنادی بپرسید راهنمایی تون می کنند]

من تجربه کار با ماکروفر ؛سولادورم یا فر برقی ندارم عزیزم

باز اگه سوالی دارید بپرسید بلد باشم جواب میدم

قالب پیرکس که مناسب نیست.

تو قابلمه روی گاز هم می تونید درست کنید با شرایطی که دوست مون گفتند.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام چالش لوازم آرایش و مینیمال واقعی باید باشم من☺️خروجی ۲تا مام که تقریبا تموم شده یکم دیگه استفاد ...

سلام چقدر عالی 😍

پس برامون بگو چیا داری یا اگه امکان داره عکس بده ازشون😁♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام خانما منم می خوام باهاتون هم مسیر باشماز فردا شروع میکنم و بهتون گزارش میدم

سلام خوش آمدید منتظر گزارشتون هستیم ♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام خوبید شما تو فر یا ماکروفر کیک درست میکنید ؟؟میشه راهنمایی کنید جنس ظرفتون چیه ودما و زمان ؟من ...

عزیز ظرف پیرکس رو کفش و دورش رو روغن بمال بعد حسابی ارد پاشی کن بعد برعکس کن آرد اضافی بریزه بیرون. بعد موادتو بریز.امااا نکته ی مایکروفر و سولاردوم اینه که هرچی دما توی دستور کیکت نوشته ۱۰ الی ۱۵ درجه کمتر بزار

مثلا تو دستور کیکت نوشته ۱۸۰ درجه شما تو مایکروویو باید بزاری روی ۱۶۵

چشم به راه...

لوازم آرایشی: مرتب شد. ✅

خروجی نداشتم. یه کیف کوچیک ارایشی، یه موچین و یه کرم دور چشم نیاز دارم.

جاکفشی:✅

یه جفت کفش پسرم کوچیک شده خروجی. به یه صندل بچگونه هم فرصت میدم ببینم استفاده میشه یا نه.

دو جفت کفش جدید من و پسرم نیاز داریم.

یه موضوعی فکرم رو مشغول کرده. واقعا مینیمالیسم فقط به ظاهر و وسایل زندگی مربوط نمیشه.

به تازگی فهمیدم تو موقعیت های اجتماعی ترس از قضاوت باعث میشه به خودم یا خونواده ام فشار بیش از حد بیارم و انرژی و وقتم رو صرف چیزهایی کنم که اولویت نیستند. با رها کردن این الگو میتونم به مینیمالیسم فکری یه قدم نزدیک شم.

سلام روزتون بخیر

امروز لباسای کشوهارو مرتب میکردم خروجی شد

یه شومیز وتیشرت وروسری وشال خودم که همگی عمر خودشونو کرده بودن

سریع قیچی شون کردم برای دستمال کف خونه تاپشیمون نشم

یه شلوار پسرمم زانوش پاره شد خودش کردش شلوارک واونم رفت خروجی

خانما یه سوال پوستم داره حالت پرتغالی میشه.کرم ویتامین سی خوبه بزنم؟ چه مارکی؟

مینیمالیست

❌چالش فردا پاکسازی لوازم آرایش هست👰🏻♀️💄تاریخ انقضای لوازم رو چک کنید👛لوازم آرایش روزانه رو از لو ...

مرتب پاکسازی میشن

چیزی که تموم بشه دیگه نگه نمیدارم

سریع میره خروجی

چیزی هم بعنوان انباشت و غیر قابل استفاده ندارم خداروشکر

دوستتون دارم 💕

امروز به تعداد کتاب اهدا شد به کتابخونه

و 4تا کتاب پیشنهادی تو دوره تغییر عادت رو از کتابخونه گرفتم

موهام رنگ خورده و باید صبر کنم رنگ بیاد تو این فرصت دارم یکی از کتابهای کتابخونه رو میخونم.

دیشب و امروز ورودی اسباب بازی برای پسرم داشتیم

مرتب اسباب بازی هایی که داره چک میشه و شکسته ها و خراب ها میرن خروجی.

دوستتون دارم 💕

در مورد کفش

پسرا نفری یه جفت کتونی دارن.

همسرمم یه کفش داره برای روزمره و یکی هم برای سر کار میپوشه که تو خونه نیست

من:

یه مجلسی

یه کتونی پیاده روی (مشکی)

یه راحتی

واکس و فرچه و واکس فوریم موجوده.

چیزی بعنوان غیرقابل استفاده و انباشت شده نداریم خداروشکر

دوستتون دارم 💕

هر چند روز یکبار نگاه میکنم انقضاشون بگذره یا استفاده نکنم پاکسازی میکنم لوازم آرایشی که روزانه استفاده میکنم رژ ضدآفتاب ریمل هست که هروقت تموم شن جایگزین میکنم