2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی ( مینیمالیستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 12671 بازدید | 493 پست
یعنی یه روزی نمیرسه که خودت بپوشی؟ از این جهت میگم که گفتی عالی و نو هستن...

سلام عزیزم می دونی یا مدلاش شلوغه چون من ساده پوشم یا شلوار کوتاه من نمی پوشم تو رو دربایستی گرفتم 4 شلوارش که خوب بود برداشتم بقیه رو رد کردم

سلام عزیزم می دونی یا مدلاش شلوغه چون من ساده پوشم یا شلوار کوتاه من نمی پوشم تو رو دربایستی گرفتم 4 ...

سلام ممنون از پاسخت .دلایلت واقعا محکمه ♥️👏🏻

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد چالش دیروز که جاکفشی بود یه جفت کفشم که نیاز به تمیز کردن داشت رو خوب تمیزش کردم یه جفت کتونیم که گفتم دو دل هستم بهش فرصت دادم تا عید میپوشم کلا سه جفت کتونی دارم با یه جفت تابستونی

یه بلوز دخترمم که اندازش نبود گذاشتم خروجی

خروجی این یک هفته 🗑️

🎈یکدانه کرم دست که خدمتش تموم شد رفت پی زندگیش😁
🎈سس شکلات بلاخره تموم شد .دیر به دیر مصرف میکردیم و تاریخش هم زیاد نیست سر همین دیگه جایگزین نمیشه
🎈یک جفت جوراب مردونه پاره شده
🎈 جاکفشی رو پاکسازی کردم یک جفت کتونی خودم که بهش مهلت داده بودم و با وجود اینکه تعمیرش کردم باز قابل استفاده نبود
🎈یک جفت کفش مردونه که نمیدونم برای کیه ولی داخلش پاره شده و ماه هاست تو جا کفشی مونده از جلو چشم بر میدارم تا یکی دوماه آینده اگه کسی سراغشو نگرفت میذارم خروجی

🎈یک جفت کفی کفش زاپاس مردونه داشتیم انداختم تو کفش برادرم که کفیش خراب شده حالا اگه براش تنگ شد کفی های قبلیش میره خروجی وگرنه که اونا هم میمونه

یه سری خرت و پرت هم تو کشوی جا کفشی هست که اقایون شب بیان بهشون نشون میدم تکلیفشون مشخص میشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ورودی 🛍️

🛒قالب کیک یزدی کم داشتم ۸ تا اضافه کردم

🛒مادرمم یه شونه برای حمام گرفت اگه رضایت بده شونه قبلی رو میذارم خروجی

🛒و یه ورودی اجباری هم داشتم😅مادرم از یه پیرهن خوشش اومد گفت قشنگه نه ؟ گفتم اره گرفت جلو صورتم گفت وااای چقدر بهت میاد و بدون اینکه نظرمو بپرسه رفت حساب کرد🤣🤣

برای خودشم طبق معمول لباس خرید 😓

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋

💸اگه مستاجرین تا حد امکان ماهیانه اجاره ندین، رهن رو اضافه کنین، حتی اگه وام با درصد بالا بگیرین خیلی بهتره، قسط تموم میشه و پولش میمونه واسه شما، فقط وقتایی که مجبور هستین اجاره بدین

💸تمام اهداف مالی ریز و درشت رو به ترتیب اولویت روی کاغذ بنویسد( شامل لباس و وسیله خونه و دارایی و حتی طلا) ، مثلا اگه لوستر لازم دارین بنویسین سرلیستتون ، تا لوستر نخریدین دکوری نخرین، اگه گوشواره طلا ندارین و تو مجلس گوشتون خالیه نرین النگو اضافه کنین، اگه پالتو ندارین به هیچ وجه سراغ خرید کفش مد روز نرین و ....

💸اگه قصد خرید طلا دارین واسه سرمایه گذاری ، لازم نیست حتما طلا نو باشه، اگه مصر هستین نو بخرین، میتونین طلای نوزاد و بچگونه بخرین و نگه دارین ( کاری که دوست من انجام میداد زمانی که طلا گرمی ۳۰ تومن بود)

💸اگه توی خیابون هوس کردیم خرید اضافه کنیم اما جلوی خودمونو گرفتیم ، همون مبلغ رو بندازیم قولکمون و اینطوری به خودمون انگیزه بدیم

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋💸اگه مستاجرین تا حد امکان ماهیانه اجاره ندین، رهن رو اضافه کنین ...

چه نکته های خوبی داشت.

واقعا اینکه بدونیم دقیقا چی می خواهیم

اون وسیله ای که نیاز داریم باید چه ویژگی هایی داشته باشه

یه پیج داشتم خانم تعریف می کرد می گفت رفتم کفش فروشی گفتم این کفش این سایز این جنس این مدل با این پاشنه

بعد فروشنده به خانمه گفته چقدر خوب که شما می دونید چی می خواهین خیلی از خانم ها میان اینجا هزار مدل می پوشن در حالی که خودشون نمی دونن چی می خوان ما چطوری بفهمیم چی می خوان؟

این تجربه از جهاتی درسته.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

چه نکته های خوبی داشت.واقعا اینکه بدونیم دقیقا چی می خواهیم اون وسیله ای که نیاز داریم باید چه ویژگی ...

ولی نکاتشون و که میخونم اصلا به دید پس انداز و صرفه جویی بهشون نگاه نمی کنم همش از دید مینیمالیستی بهشون نگاه میکنم که چقدر این نکات باعث سادگی و زندگی سالم هستن

درب یخچال تمیز کردم وچندتا آیتم با این توجیه که وقتی می خره باید بخوره دور ریختم.

چندتا شیشه آب انار وآب البالو که از فردا خودم ودخترم بخوریم که تموم بشه.

یخجال از اون مدلا شده که هی دوس داری درش باز کنی نگاه کنی

قفسه پایین اش موند که اگه شد فردا [اونجا لوازم قنادی ام می ذارم]

یه بطری پلاستیکی کوچیک بازیافت.

یه قسمتی از خونه خرت وپرت ها می داشتیم کلید مداد.

چسب هر چی دم دست بود اصلا سخت شد بود بالاخره امروز هر کدوم رفت سرجاش مرتب وتمیز شد کنترل کنم مجدد شلوغ نشه.

دخترم همچنان تو پروسه از پوشک گرفتن وعجب صبری دارد مادر...با عوارض این دوره هم درگیرم.

یه تجربه:از پوشک گرفتن بهار وتابستون.

من دوره سنی اش خورد به پاییز وزمستون

زودتر کوچک تر بود امادگی نداشت

قصد داشتم بذارم برای فصل بهار که اذهان عمومی خیلی بهم فشار اوردند

البته نصف راه رفتیم خوشبختانه

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

سلام عزیزان عیدتون مبارک💕

چالش کمد من تمیز کردم یک مانتو خروجی

لباسای دخترم، ۳تا شلوار،۳تا بلوز، ۲تا شال خروجی

چالش جاکفشی هم یک جفت کفش خودم خروجی

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

❌چالش فردا پاکسازی لوازم آرایش هست👰🏻♀️

💄تاریخ انقضای لوازم رو چک کنید

👛لوازم آرایش روزانه رو از لوازم آرایش عروسی و مهمونی جدا کنید و تمیزشون کنید

بعضی لوازم بعد یه مدت خشک میشن یا خراب میشن حتما چکشون کنید (مثل چسب مژه و لاک )

یه چالش خوشگل هم بذاریم 😁😍

هم لاک بزنید هم یه روتین پوست یا موی مختصر برای خودتون ترتیب بدید

♥️حال دلتون همیشه خوش باشه ♥️

خروجی

چند تا کارتن شیرآلات

سر دوش حمام که خراب بود

لاستیک کهنه ماشین که خیلی تو موتورخونه جا گرفته بود

دو تا کاور پتو گذاشته بودم بره خروجی بعد پشیمون شدم دیدم برای لباسهای کناری خیلی خوبه.لباسها رو بذارم توش و بذارمش تو کمد

❌️لایک❌️

خونه تمیز ومرتب به جز اتاق خواب جون تمیز کردنش نداشتم.شام برای روز زن رفتیم بیرون یه بازار گردی هم ک ...

سلام خوبید شما تو فر یا ماکروفر کیک درست میکنید ؟؟

میشه راهنمایی کنید جنس ظرفتون چیه ودما و زمان ؟

من تو ماکروویو کیک میزارم تو ظرف پیرکس همش مثل ته دیگ خشک میشه اصلا هم پف نمیکنه

سلام خوبید شما تو فر یا ماکروفر کیک درست میکنید ؟؟میشه راهنمایی کنید جنس ظرفتون چیه ودما و زمان ؟من ...

عزیزم دیدم چند وقت این سوالتون هست. من داخل ماکروفر درست نکردم ولی داخل ایرفرایر، قابلمه رو گاز و فر درست کردم. اگه برای خودتون دیر به دیر میخواین روی گاز راحت تر. داخل پیرکس که خوب نمیشه. قالب باید نچسب باشه مثل تفلون با این حال برای احتیاط یه کم روغن و آرد هم بزنید. داخل ایر فرایر باید شیرش کم تر باشه

برای پف، از همزن برقی استفاده میکنین؟

استفاده از همزن برقی و تخم مرغ و بکینگ پور به اندازه و برنداشتن درش تا 20 دقیقه اول و چند دقیقه اول دما کمی بالاتر باشه و استفاده از دمکن اینا کمک میکنن ولی باز مثل بیرونی ها برای من نشده، کیک سبک اگه مد نظرت