2777
2789
عنوان

تا حد مرگ آبجیمو زدم

419 بازدید | 54 پست

۱۳ سالشه با اون یکی آبجیم سر قابلمه غذا دعواشون شد منم از هردوتاشون گرفتم نزاشتم هیچ کدوم بخورن چون دعوا کردن سر فذا دوباره و گفتم تا دعواتون تموم نشه نمیدم. بعد خودم سهم خودمو یه قاشق خوردم که اومد کاغذ مچاله کرد انداخت تو غذام و میخواست غذامو بریزه سطل زباله منم عصبی شدم یه دونه زدمش.

اونم یه فحش خیلی بد داد گفت ک..کش که تا به حال تو خونه مون نگفته بودیم منم خیییییییلی عصبی شدم صورتشو گرفتم سه تا سیلی زدم بهش یه دونه هم گردنشو نیشگون گرفتم. اونم دستمو چنگ زد که خون اومد و زد.

خیلی خیلی از رفتارم پشیمونم ولی حرفشم خیلی زشت بود هنوزم فکر میکنم میمونم که مامانم میخواد باهاش چیکار کنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خواهرت بی ادبه

احتمالا از مدرسه ایی جایی یادگرفته

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

حالا جدا از کتک ک درست نیست کنترل کردن دهه نود کمی سخت شده بنظرم

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

من از بچه لجباز و بی ادب متنفرم قطعا من بودم خیلی بدتر میزدمش این ک چیز خاصی نیست ولی خب باید با زبون خرفهمش میکردی یا ب مادر پدرت میگفتی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
طفلی بچه !!

کجا طفلی داره

اتفاقا بنظرم اسی خوب کرد

بلاخره بچه تربیت هم داره

کجاش طفلیه وقتی همچین

حرفه زشتی میزنه و بلد نیست به بزرگترش

احترام بزاره؟!

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

تو نباید دخالت میکردی غذا خودتو بخور بذار اونا همدیگر رو تیکه تیکه بکنند

اشکالی نداره ناراحت نباش بالاخره اتفاقیه که افتاده اول خودش بی ادبی رو شروع کرده

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
کجا طفلی داره اتفاقا بنظرم اسی خوب کرد بلاخره بچه تربیت هم داره کجاش طفلیه وقتی همچین حرفه زشتی میزن ...

عزیزم وقتی اعصاب این حرف هارو ندارید از سمت بچه شما هم تایید نکنید کارشون رو

فوقش یکی میزد تو دهنش نه سه تا

چه خبرتونههههه چه خبرتونهههههههه

چرا بچه رو زدی واقعا با حرف و دعوا بهش میفهموندی.

چه کاراییه میکنید تعجب میکنم یه سریا میگن اوکیه این قضیه کتک زدن هیچوقت اوکی نیست و هیچوقت برام عادی نیمشه

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔
چه خواهرت بی ادبه احتمالا از مدرسه ایی جایی یادگرفته

احساس میکنم رفتار من خیلی اشتباه بوده

تا ناموس عذاب وجدان دارم که چرا اونجوری زدمش

کلاس زبان داشت گفت دیگه نمیرم با صورت چنگ چنگی برم اونجا چیکار کنم بهم گفت کاش زودتر بری خوابگاه دیگه نیای و یکی صورتتو همینطوری کنه و..