2777
2789
عنوان

از دحتر خواهر شوهرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 69 پست
اره دقیقا من حسش میکنم از الان مثل مادرشه بی ادب بیشعور نمک نشناس 10سالشه

کاملا تقصیر خودته

میتونی راهشون ندی قشنگ بگو نیایین

خاهرشوهرت به مادرت بی احترامی میکنه مادرت کادو میخره براش؟؟؟

تماما مقصر خودتونین

مادر و خاهرت دیگ محل سگ نباید بدید

کاملا تقصیر خودته میتونی راهشون ندی قشنگ بگو نیایینخاهرشوهرت به مادرت بی احترامی میکنه مادرت کادو می ...

قبلا مادرم کادو میخرید اینا بعد ها توهین کردن الان مادرم سلامم نمیده بهشون.

شوهرم لج میکنه باهام اینا وقتی شوهرم باشن بزور میان

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز اشتباه رو خانواده شما میکنن که وقتی می بینن یکی بی لیاقته مجددا بهش خوبی میکنن .کوچیک و بزرگ هم ...

ینی خودت هم از این اشتباهات فاحش داری؟؟

فقط به اسی میگی تقصیر خودتونه

😂😂😂اونا فهمیدن اینا میفهمن لجتو در میارن

اینا هم اوایل طلبکار بودن ک خونه داییمونه و فلان

ولی من کنار نیومدم انقدر پر رو بودن ک در یخچالو باز میکردن هرچی بود رو میخوردن انگار ن انگار ک من تو اون خونه هستم فقط مهم اینه ک دلت براشون نسوزه اگه ده بارم دعواشون کنی یازدهمین بار راهشون بدی تا اخر روشون بهت باز میشه ولی اکه همیشه ردشون کنی دیگه بعد یه مدت دست ازسرت برمیدارن عزیزم

ینی خودت هم از این اشتباهات فاحش داری؟؟فقط به اسی میگی تقصیر خودتونه

مام خانوادتن اینجوریم ب همه بی حد و مرز خوبی می کنیم ، ازدواج ک کردم شوهرم میگفت نکن وقتی می بینی خانوادم اینجوری میکنن بهشون خوبی نکن ،میگفتم نمیتونم ،الان دیگه یاد گرفتم هر کی خوب بود و قدر دونست ک خوبه ولی هر کی رفتار بدی نشون داد و قدر نشناس بود دیگ بهش لطف نمیکنم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

منم دخترم کوچیک بود که عموهاش و داییش ازدواج کردن.لازم نبود من بهش بگم بشین نرو توی دست و پاشون.چون ...

کاش می اومد تو دست و پا رقص تکی داشت حناها رو اون پخش کرد اون از من عروس تر بود رقص چاقو رو رفت هررر کاری کرد با اون سنش اومد جلوی من وایستاده تمام وسایل رو انداخت زمین حالا من اون زمان حساس نبودم الان یادم میاد حرص میخورم تو تمام لحظه های فیلمم خیلی پررنگ همه جا هست فیلمبردار احمقم یکسره ازش فیلم گرفته

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر