2777
2789
عنوان

از دحتر خواهر شوهرم متنفرم

1517 بازدید | 69 پست

دختر خواهر شوهرم از همین کوچیکی رفتارش مثل مامانش.

من بارها بهش محبت کردم، اما مادرش پرش میکنه دختره ام بی ادب یبار سلام نمیده، یبار پشت میکنه از عمد؛ ب من. با خواهرمم لج میکنه فحشش میده قشنگ مشخصه مادرش یادش میده بار ها دلم از دست این دختر شکسته بغض کردم!

دستم نمک نداره امروز انگار خنجر کردن تو قلبم، ابجیم طفلی کلی ذوق کرد بیاد خونمون پیش خواهر زاده های شوهرم.

انقد کم محلش کردن دختر هی فحش میداد خواهرم گفت نرید گفت گوه نخور الکی قهر کرپن رفتن. حتی ابجیم خوراکی خرید تعارف کردن کلی ناز کردن ازش بشدت بدم اومد امروز چون مثل مادرشه اصلا خوبی حالش نیست از الان

چقد هروقت اومد خونمون هواشو داشتم اما انگار نه انگار خانواده شوهرم همشون کوچیک تا بزرگ هروقت هر رفتاری دوست دارن باهات انجام میدن همیشه طرف مقصره همین خواهر شوهرم بارها ب مادرم توهین کرده مامانم انقد دلش سیاه شده نسبت بهش چند بار اومد خونمون خورد و رفت مادرم کادو خرید براش اما نمک نشناس عالمن 💔💔💔

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

نمیدونم چنسالشه ولی اگه بچه ام باشه بعضی بچه ها اصولا از همون بچگی بدذاتن

من چون کارم با دخترای کم سن وساله اینو متوجه شدم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چنسالشه ولی اگه بچه ام باشه بعضی بچه ها اصولا از همون بچگی بدذاتن من چون کارم با دخترای کم س ...

اره دقیقا من حسش میکنم از الان مثل مادرشه بی ادب بیشعور نمک نشناس

10سالشه

عزیز اشتباه رو خانواده شما میکنن که وقتی می بینن یکی بی لیاقته مجددا بهش خوبی میکنن .کوچیک و بزرگ هم نداره !

من و خانوادمم مث شماییم و خانواده شوهرم مث خانواده شوهرت

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

راش نده بابا

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

نمیدونم چنسالشه ولی اگه بچه ام باشه بعضی بچه ها اصولا از همون بچگی بدذاتن من چون کارم با دخترای کم س ...

دقیقا قبول دارم حرفتونو

بعضیا میگن یچه نمیفهمه ولی به قول شما بعضیا انگار تو ذاتشونه

نمونه شو زیااااد دیدم.

عزیز اشتباه رو خانواده شما میکنن که وقتی می بینن یکی بی لیاقته مجددا بهش خوبی میکنن .کوچیک و بزرگ هم ...

خواهرم و مادرم انقد بدشون اومده از این جماعت مخصوصا الان

تقصیر خودته چرا دختر خواهرشوهرت بدون مادرش تنهایی میاد خونه ی شما؟؟ به خصوص وقتی می بینی اخلاقش خوب ...

همینو می خواستم بگم با خواهرشوهره نمیسازه دختره رو چرا میاره خونشون

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین