2777
2789
عنوان

از دحتر خواهر شوهرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 69 پست
اره صددرصد مادرش یادش میده بد داتی رو چون هیچ بچه ها معصومن.چرا باهاشون قطع رابطه نمیکنی اعصاب تو خو ...

چون پرو میان خونم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
چند بار اخم و تخم کنی و پذیرایی نکنی خودتم مثل مهمون بشینی نمیاد . چند سالته

تا دلت بخواد کم مخل کردم پرو تشریف دارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم تو خودت بچه ای ک حرف بچه ۱۰ ساله روت تاثیر میزاره..من ب تخمم نمیگیرم بچه ۱۰ ساله عقلش کجا بود

نه اینو نگو دقیقا موقع عروسی من دختر خواهرشوهرم ۸ ساله بود جوری تو مراسما و عروسی خون به جیگرم کرد که بعد گذشت سال ها یادم نمیره هنوزم بدذاته از همون بچگی هم بود

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
اره دقیقا من حسش میکنم از الان مثل مادرشه بی ادب بیشعور نمک نشناس 10سالشه

برای همچی زندگیت مرز بذار از جمله رفت. امد با خواهرشوهرت و بچش

نمیگمقطع کن مرزبندی کن

احترام احترام و بالعکس

دختر خواهرشوهر منم خیلی بدذاته من تا حالا بچه بدذات ندیده بودم ولی این یکی واقعا استثنا هست از همون ۸ سالگی که شناختمش تا الان همیشه شوکه شدم از رفتاراش همه باهاش لجن در ظاهر باهاش خوبن ولی در باطن همه ازش تنفر دارن

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
اره صددرصد مادرش یادش میده بد داتی رو چون هیچ بچه ها معصومن.چرا باهاشون قطع رابطه نمیکنی اعصاب تو خو ...

الگو میگیرن بعد مثل خیلی رفتارا حالت تقلیدی هست و کم کم خودش راه میفته

عزیزم.دقیقا تصورت کردم.

بخدا همون ازدواج کنه شاید اصلا بچه های منو دعوت نکنه مراسمش ولی خودش تمام فیلم و عکسای مراسممو گند زده به اعصاب و روانم گند زده تازه من اون موقع اصلا حساس نبودم الان میفهمم چه کارا که نکرده یه بار بهش گفتم برگشت با کمال وقاحت گفت عروسی داییم بوده خوب کردم فکر کن !

دختر خواهرشوهر منم خیلی بدذاته من تا حالا بچه بدذات ندیده بودم ولی این یکی واقعا استثنا هست از همون ...

دقیقا دختر خواهر شوهر منم اکثرا دوستش ندارن

دختر خواهرشوهر منم خیلی بدذاته من تا حالا بچه بدذات ندیده بودم ولی این یکی واقعا استثنا هست از همون ...

خواهر منماز ۱۱،۱۲ سالگی نقشه کش و آب زیرکاه بود هرچ بزرگتر شد بدتر

حتی ب بابامم زور گفت