2777
2789
عنوان

زنداییم دوباره دعوا کرد با همه

481 بازدید | 22 پست

کلا چند ماهی هست به خاطر اخلاق بدش همه باهاش قطع رابطه کردن. بی ابرو و بی حیا و اهل داد و بیداد و ..هست.

خواهراشم همیشه زنگ میزنن بهش که اینطور کنه.

حالا یکی به خواهراش گفته یکی از اقوام شوهرت پشتت حرف زده. درصورتی اون ادمو ما خودمونمقبول نداریم چون دو بهم زن. اینا بشدت قبولش دارن.

به همههههه پیام داده دعوا

حتی بمنمپیام داده جلو فامیلاتو بگیر با من کاری نداشته باشید میرم طلاق میگیرم از داییت

گفتم هر تصمیمی بگیری ما بهش احترام میزاریم🙄

کلا خودش زندگیشونو عمومی کرده بعد میگه داییت میگه. دایی من بشدت درون گراست.

سالی ۴ بار با همه دعوا میکنه

پر از خیال🙂‍↔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فصل ها که عوض میشه حالش دگرگون میشه ،بیخیال بگیرید خودتون رو

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

چرا دعوا میکنه یه چیزی میشنوه شاید یا حرکتی میبینه

خب اگه حرکتی باشه بالاخره من چنتا زندایی دیگه هم دارم.اونام ۲۰ و ۱۵ ساله عروس این خانواده ان.

این حتی داداش خودش دعواش کرد که ابرو واسمون نذاشتی دیگه وقتی دعوا کردی حق نداری بمن زنگ بزنی.

پر از خیال🙂‍↔️
خوب چوب تو لونه زنبور نکنید بزارید کنار قطع رابطه کامل

منو با من قطع رابطه تهدید میکرد.

گفتم اخه زندایی من چکاره ام من اصلا دو ساله تورو ندیدم.

اخرش گفتم هر تصمیمی که خوشحالتون میکنه بگیرید.

پر از خیال🙂‍↔️
باحاله که سوژه دارید سرگرم میشید

وای نه

همه رو روانی کرده.

فیلم هم بازی میکنه.

یک سری داییم زنگ زد زنم حالش بده

بابام بردش بیمارستان

میگفت منو نمیدیده کلی سر حال میشده میرفتم توی دیدش خودشو میزده ب غش

پر از خیال🙂‍↔️
منو با من قطع رابطه تهدید میکرد.گفتم اخه زندایی من چکاره ام من اصلا دو ساله تورو ندیدم.اخرش گفتم هر ...

شمارشو بلاک کن تاماام

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منو با من قطع رابطه تهدید میکرد.گفتم اخه زندایی من چکاره ام من اصلا دو ساله تورو ندیدم.اخرش گفتم هر ...

اخه من چه کاره ام

من یه کارگر ساده

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.