2777
2789
عنوان

زنداییم دوباره دعوا کرد با همه

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 22 پست

بابا بعضیا توهم توطئه دارن مریضی جدیده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نههمه رو روانی کرده.فیلم هم بازی میکنه.یک سری داییم زنگ زد زنم حالش بدهبابام بردش بیمارستانمیگفت ...

یه بار جاری منم یه دعوا راه انداخت نصف شب اومد درب خونه های شوهرم حالش بده قلبش رو گرفته بیاید ببریدش دکتر،سوهرم سی کیلومتر از روستای اونو برد دکتر هیچیش نبود بخدا اینقدر حرص خوردیم ساعت ده شب جاده روستا سی چهل کیلومتری بری تا شهر سی چهل کیلومتری برگردی🤬

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

یه بار جاری منم یه دعوا راه انداخت نصف شب اومد درب خونه های شوهرم حالش بده قلبش رو گرفته بیاید ببرید ...

من زنداییم همینطوره.

یک زنعمو هم دارم اینطوره

جاریمم اینطوره

هر طرف میرم یکی هست که زهرمار ادمکنه همه چی رو.

و دقیقاااا رفتاراشون عین هم هستش. کمی شدن انگار. حتی حرفاشون.

و جالبه که هزمان با زنداییم، جاریمم یک دعوا داشته.اونم عینا حرفایی که زنداییم زد رو داشت برا من تعریف میکرد

پر از خیال🙂‍↔️