2777
2789
عنوان

چرا یسری خانوما فک میکنن بگن اشپزی نمیکنیم خیلی باکلاس شناخته میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 25 پست

من عاشق آشپزیم

مخصوصا اگر یکنفر مقابل بخوره و تعریف کنه

دختری که دستپخش خوبه باکلاس تره 👌🏻👌🏻

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

همکار من داشت جونش در میومد سر یه نودل درست کردن، همونم من براش درست کردم که بی ناهار نمونه

تهشم اینطوری بود که عا نه من تو عمرم آشپزی نکردم کار من نیست💅🏻

نمیدونم چطوری تا این سن زنده میمونن

انگار بگی کار من نیست که تو توالت خودمو بشورم، یا بلد نیستم خرید کنم

یه مهارت ضروری برای بقا آماده کردن غذاست

والا داداشم تو ۱۳ ۱۴ سالگی یاد گرفت ناهار درست کنه، اینا تو یه تخم مرغ آبپز موندن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باکلاس؟ نه فقط ماست بودن و بدرد نخور بودن خودشونو داد میزنن، دخترای الان مخ پسرو میخوان بزنن براش آش ...

چرت و پرت گفتی ها من از آشپزی خوشم نمیاد یعنی بدرد نخورم؟اینقدر خودتو حقیر میدونی که اوج کار و به درد بخور بودنتو تو آشپزی میدونی؟

در ضمن والا شاید خانواده خودتو و دخترت اهل مخ زدن پسر باشید اطرافیان و خانواده و دوستام همه به فکر درس و شغل و پیشرفتیم

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

خیلی اشپز ماهری هستم

علاقه هم دارم

حتی در دسر وکیک و شیرینی حرف دارم برای گفتن

مهمان داشته باشم کمتر ۵ مدل نمیپزم

ولی برای روزمره و خودمون وقت ندارم معمولا(۶ ماه دوم سال حیلی شلوغم)

ولی این پز نیست سبک زندگیمون هست

این هفته کلا فقط یک بار سوپ پختم

💕

پس فردا بلد نیستن اشپزی کنن خونه سوهر شعارشونم اینه که کلفت نمیگیره زن میگیره ولی تهش مجبورن اشپزی ک ...

از زنایی مث شما متنفرم همش ورد زبونتونه فردا شوهر کنی میخوای چکار کنی فردا بزار بچه بیاد فردا فردا فردا ...

تو بیل زنی باغچه خودتو بزن کاری به دیکران نداشته باش

از زنایی مث شما متنفرم همش ورد زبونتونه فردا شوهر کنی میخوای چکار کنی فردا بزار بچه بیاد فردا فردا ف ...

متنفری که متنفری چیکارت کنم؟

باغچه من اباده شما نگران خودت باش

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
پس سرت تو زندگی خودت باشه

فعلا که تو سرتو کردی تو زندگی من داری دخالت میکنی

از کی تاحالا واسه حرف زدن و نظر دادن باید اجازه شمارو گرفت

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

یاد همسایمون افتادن تا دیروز شوهرش با وانت اینور اونور میرفت...خلاصه اینا شاسی بلند خریدن

حالا پیش بقیه میگفت وای چجوری اینا سوار پراید میشن

😐😐😂😂😂😂

طرف پولداره خوب غذا سفارش میده یا آشپز میگیره

بعد اون بنده خدایی ک ندارع مجبوره خودش پخت پز کنه حالا هر چی ...دیگه این چیه مد کردن که وای چجوری پای گاز وای میسین 😐😐😐من که اصلن نمیتونم ..ای بابا خوب عزیزم هر کسی براساس وضعیت مالی خودش زندگی میکنه

من خودمم شخصن بدم میاد از آشپزی ولی مجبورم

چون شوهر من غذای رستوران کم میخوره ..و اینکه دلم نمیاد همش غذای آماده نیمه آماده بدم بچم ...البته گاهی هم سبک میخوریم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

من حساب کردم قیمتش از اونیک خودت میپزی کمتر در میاد یا حداقل مساوی میشه

غذای خونگی سالمه

من خودم بیرون هرجایی نمیتونم غذا بخورم حتما باید جای مطمئن باشه، جایی ک بدونم مواد اولیه اش واقعا با کیفیته

دوبار ناچار شدم از جای ناشناخته غذا بگیرم چشمتون روز بد نبینه هر دو بار بشدت مسموم شدم 😔 کلا معده ام حساسه

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️