2777
2789

لطفا کمکم کنید خیلی نیاز به صحبت دارم.

خانما من یه مشکلی از دوران نوجوونیم با مادرم داشتم و اونم این بود که هیچ وقت نمی تونستم بغلش کنم یا ببوسمش چون همیشه بدون استثنا پسم میزد

وقتی هم ازش می پرسیدم چرا این رفتارو بروز میده بهم می گفت خوشش نمیاد کسی بغلش کنه و منم می پذیرفتم چون خیلی عادی بود این نوع وسواس.

ولی خب می دیدم تو خونه پدرم رو همیشه راحت بغل می کرد خودش پیش قدم میشد برای بوسیدن درحالیکه وقتی من می خواستم ببوسمش همیشه پسم میزد

گذشت تا این که من وقتی هجده ساله بودم صاحب یه خواهر کوچیک شدم و الان دقیقا بازم همون روال تو خونهست.

مامانم همیشه برای بوسیدن پدرم و خواهرم پیش قدم میشه ولی منو عین بچگی هام هیچ وقت نمیبوسه یا بغلم نمی کنه

هر وقتم میرم سمتش به بهانه کار و مشغله پسم میزنه.

مامانم خیلی برام زحمت کشیده من همه چیمو تو زندگیم مدیون اونم ولی نمی دونم چرا این قضیه انقدررر ازارم میده و ناراحتم می کنه...

هرازاگاهی حس می کنم خیلی دارم بچگونه به این قضیه نگاه می کنم و درستشم همینه چون من این مشکل و به نوعی این عقده رو از دوران نوجوونیم و حتی از ده سالگیام به یاد دارم

حتی یادمه وقتی ۵ ساله بودم شبا می ترسیدم بخوابم التماس می کردم دستمو تو دستش بگیره تا خوابم ببره ولی اون هم پسم می زد و می گفت گرممه بهم دست نزن...

توروخدا به نظرتون خیلی بچگونه رفتار می کنم؟ یا واقعا حق دارم یکم دلخور باشم؟؟

عین بچه ها شدم.. خیلی غمگینم..

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرت چرا

نمی دونم ب خدا

فقط متوجه هستم که کلا محبتش نسبت به من کمتر از بقیه ست تو اعضای خونواده

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

شاید اینطوری احساس میکنی

بچه م مگه عزیزم؟

با خودش صحبت نکردی

عزیزم چرا فکر می کنی نپرسیدم

هر دفعه یه چیزی می گه

یه بار بهم می گه الان کار دارم

یه بار می گه تن تو گرمه نمی تونم بغلت کنم گرمم میشه

در حالی که واقعا بهونه های خوبی نیستن به نظرم

چند بارم ازش گله کردم باهام قهر کرد

منم بی خیال شدم دیگه