2777
2789
عنوان

زنگ زدم خاله م تلفن رو روم قطع کرد

183 بازدید | 21 پست

زنگ زدم خاله م

داشتم رااااااحــــــــــــت صحبت میکردم وهرچی میخواستم میگفتم، اونم که صدای گوشیش بلنده و همه میشنون

نمیدونستم مهمان دارن

البته اولش حس کردم راحت نیست

بعد فک کردم دچار سوءظن شدم و دارم اشتباه میکنم

نفهمیدم مهمان دارن

بعد گفتم صدا میاد

گفت دایی و زن دایی اینجان(،خونه پدربزرگم)

(هرشب خونشونن، بی اسثنا هرشب)

گفت اومدم تو اتاق

5،6 دقیقه داشتیم صحبت میکردیم

گفت دایی و زن دایی دارن میرن باید برم بدرقه شون

خدا حافظ

ضایع شدم

قطع کردم

دایی و زندایی که هرشب، نهایت یه شب در میون اونجان

بدرقه برای چیشون

خلاصه خجالت کشیدم

انگار غیر مستقیم دهنمو بست

بنظرتون من زیادی حساسم

یعنی حساسیتم بیجاست؟؟؟؟؟

آخه چه بدرقه ای هرشب هرشب

اونم وقتی اومدن خونه ی پدریشون

گفتم دیگه زنگ بهش نمیزنم که اینجوری ضایعم کنه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد زنگ نزن ،ولی مهمان روزی ده بار هم بیاد باید بدرقه کنیم

بنظرت نرمال زنگ زدن چقدره؟

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

وا خب باز نمیشه بدون بدرقه برن مگه رستورانه خودشون برن

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ده دقیقه حداکثر .بخدا من وقتی کسی زیاد حرف میزنه فشارم میفته

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

وا خب باز نمیشه بدون بدرقه برن مگه رستورانه خودشون برن

اخه اون یکی زن داییم که هست اصلا عین خیالش نیست

ولی نسبت به این اینجوریه

یه جور خاصی ازش حساب مییره

حالا درستش این بود بگه دوباره خودم بهت زنگ میزنم فعلا برم اینارو بدرقه کنم. ولی بالاخره باید میرفت اونارو راهی میکرد ولی اینکه یه دفعه ای رفت آره جالب نبود.

ولی خب یه سوال! اصلا آدم چه حرفی با خاله اش میتونه داشته باشه؟

ده دقیقه حداکثر .بخدا من وقتی کسی زیاد حرف میزنه فشارم میفته

نه منظورم روزانه ست

یا هفته ای چنبار

راستش من خاله و عمه اصلا زنگ نمیزنم ولی خواهرام روزی دوبار حرف میزنیم با مادرم هم سه چهار بار ،پیش میاد که هم مادرم هم خواهرام میگن ما کار داریم بعداً زنگ بزن یا خودم این حرفو بهشون میزنم

اخه اون یکی زن داییم که هست اصلا عین خیالش نیستولی نسبت به این اینجوریهیه جور خاصی ازش حساب مییره

حتما ایشونم احترامشو داره