2777
2789
عنوان

زنگ زدم خاله م تلفن رو روم قطع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست
حالا درستش این بود بگه دوباره خودم بهت زنگ میزنم فعلا برم اینارو بدرقه کنم. ولی بالاخره باید میرفت ا ...

عروسی داداشمه داشتم راجع به لباس حرف میزدم

ولی

معمولا حرف زیاد داریم

مخصوصا غیبت خانواده شوهرمو میکنم باخاله هام

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

حتما ایشونم احترامشو داره

نه بابا چ احترامی

زنه خیلی دو روئه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منظورم روزانه ستیا هفته ای چنبار

خب الان که اکثرا توی پیام رسان ها از هم خبر دارن نیاز به زنگ زدن روزانه نیست . مگر اینکه راه دور باشه سالمند یا مریض یا دانشجو باشه طرف . یا کار ضروری داشته باشی که نشه با پیام بگی

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عروسی داداشمه داشتم راجع به لباس حرف میزدمولیمعمولا حرف زیاد داریممخصوصا غیبت خانواده شوهرمو میکنم ب ...

خب اگه صمیمی هستین عیبی نداره بنظرم.

و اینکه وقتی زنگ میزنی و دلت میخواد زیاد حرف بزنی، اول بپرس کسی پیشته؟ راحتی صحبت کنی؟

اینجوری اونم از حرف زدن لذت میبره اگه شرایطش راحت باشه

عروسی داداشمه داشتم راجع به لباس حرف میزدمولیمعمولا حرف زیاد داریممخصوصا غیبت خانواده شوهرمو میکنم ب ...

این کارو نکن،شما بااین کارت خانواده ی شوهرت رو بد نشون نمیدی،فقط ثابت میکنی در همون حد هستی که از طرف اونا انتخاب شدی و انتخاب هم کردی

ما فقط عید به عید زنگ میزنیم یا موقع تبریکی تسلیتی

ان شاءالله همیشه براي تبریک و شادی تماس داشته باشید

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️