من ۳ بار گواهی گرفتم😐😐😐😐همشم زیر سر مادرم بود.خود پسر نمیخواد مادر ادم ول نمیکنه
بار اول که نامزد کردم قبل عقد بهش گفتم بیا با همبریم و گفت من خیلی بدم میاد و نمیام اگه اعتماد نداشتم اصلا نمیومدم جلو🤦♀️
مامانم گفت باید بری اون اولشه از این حرفا میزنه و زنگ زد مادرشوهرم و اونمگفت میخواستم بگم روم نشده😐😐😐انقدر بهم برخوردددد.مادرا دوتایی بردنم و گواهیگرفتن
بار دوم برای طلاق بود دادگاه فرستادم پزشکی قانونی و یه گواهی دقیق و مهر و موم شده داد بهم🤦♀️
اینبارم نامزد کردم گفتم مامان جان من گواهی که پزشکی قانونی داده هست دیگه نوع و همه چیش هم نوشته از اون مطمئن تر.گفت نه باید بری اون مال ۲ سال پیش بوده فرق داره الان😐😐😐 به نامزدم گفتم بیا بریم گفت من از این خاله زنک بازیا خوشم نمیاد و من نمیخوام ازت.مامانم زنگ زد مادرشوهرم اونم گفتپسرمگفته از این کارا کنی از دستت ناراحت میشم
دیگه مامانمگفت باید بری😐😐خواهرشوهرمو مجبور کردم و رفتیم گرفتیم
وقتی به نامزدم نشون دادم بهش برخورد😐گفت تو به من شک داری؟فکر میکنی از این مردای عوضیم که خودشون همه کار کردن بعد به انتخاب و زن خودشون هم شک دارن؟🫠🫠
ما که مادرامون ارزشمون رو به این چیزا دیدن اگه میخواید عوضش کنید بیاید مادران خوبی باشید و از اینکارا نکنید